HANDBOL DIVISIÓ D?HONOR PLATA FEMENINA

L'Associació continua en caiguda lliure

Firma un partit nefast i encadena la cinquena derrota || Si l’Amposta venç avui entrarà en zona de descens

Jennyfer Nana intenta llançar davant de l’oposició de dos jugadores de l’Alacant.MAGDALENA ALTISENT

L’Assocació Lleidatana no va ser rival per a l’Alacant i va caure ahir de forma molt clara (20-32). Les alacantines aviat es van desenganxar en el marcador i no van donar opcions en cap moment a les lleidatanes, que van firmar un partit nefast. Amb aquesta derrota, les de Miroslav Vujasinovic sumen ja cinc derrotes consecutives, una ratxa que les deixa en una posició complicada a la taula. És més, si l’Amposta guanya avui al Sant Joan Despí entraran en posicions de descens.

Malgrat el desenllaç final, els quinze primers minuts, els únics moments en què l’Associació va ser capaç de competir, van ser d’igualtat. Amb les defenses encara desaparegudes, els dos equips van establir una dinàmica d’intercanvi de gols, de manera que a l’equador de la primera meitat el marcador reflectia un igualat 6-7. A partir de llavors, les lleidatanes ja no van poder mantenir el ritme anotador i van encaixar un dur parcial de 6-0, que il·lustrava com estava a punt de ser la resta del matx. L’Associació va donar moltes facilitats defensives i va demostrar una alarmant falta d’idees en atac. Amb aquest panorama, al descans el resultat ja era de 9-14 i les locals es veien obligades raccionar.

Tot i així, a la represa, les coses encara es van torçar més. Les lleidatanes es van mostrar inoperants en atac, incapaces de seguir el ritme frenètic imposat pel rival. Les alacantines feien molt de mal en les transicions, deixant contínuament tota la defensa enrere i amb l’única oposició de la portera local, Pena, que poc podia fer per parar el vendaval visitant. En el minut 15 de la segona part, un parcial de 0-3 donava un fil d’esperança a l’Associació, però l’Alacant aviat va neutralitzar la reacció i encara va aconseguir augmentar la renda fins als 12 gols definitius.