El Balaguer torna a guanyar

Els de la Noguera van vèncer a domicili el Valls en un partit que se’ls va complicar en els minuts finals || Els locals va tenir el 2-2, però els de Jordi Bello van imposar la seua pegada per vèncer

Un jugador del Balaguer dribla dos jugadors del Valls en una de les jugades del partit d’ahir.ÁREA 11

El Balaguer va tornar a guanyar i aquesta vegada ho va fer complint la lògica i vencent a domicili un Valls que sempre va plantar cara i que va claudicar en els minuts finals (1-4).

El partit va arrancar amb un parell d’accions perilloses del Balaguer a pilota aturada i una pilota que Giró li va treure a Adrià quan ja entrava a la porteria. Ferri va intentar replicar en un córner que va rebutjar Alfred, i el mateix davanter local la va posar dins de l’àrea però Miranda no va arribar a rematar en cap altra arribada de cert perill. El Valls va passar a tenir la pilota i a dominar territorialment davant d’un Balaguer que ho fiava tot a les pilotes llargues cap als puntes. Hamir, a l’equador del primer temps, va generar una jugada perillosa mal resolta pels seus companys, i aquesta jugada seria l’avantsala més clara dels locals. Giró, en un un contra un, la creuava en excés davant d’Alfred. Així es va arribar al descans.

Després d’un inici de temporada nefast, el Balaguer torna a la lluita per l’ascens i ja és vuitè

Aquest joc una mica irregular dels lleidatans va canviar després de la mitja part. Els de Jordi Bello i José Gil van fer un pas endavant i van passar a defensar millor i sortir amb més perill a la contra. Així, Genís culminava una bona passada filtrada amb un gol de vaselina sobre Jordi. Era el 0-1, i pocs minuts després l’extrem marxava en carrera i la posava al segon pal perquè Adrià superés Jordi i anotés el 0-2. Però dels millors minuts del Balaguer es va passar als millors del Valls. El cuer es va treure els dubtes de sobre i va passar a generar molt perill a la porteria visitant. Els de la Noguera, més amagats, van veure com el seu rival donava un primer avís molt clar en un rebot que gairebé marca en pròpia porta un defensor i un 3 contra 1 que no va convertir Ferri. I a deu del final, Òscar marcava l’1-2 i tornava la fe als seus. Miranda va tenir una nova opció molt clara, però la defensa va aclarir el possible 2-2 i allà va morir el partit. El Balaguer, més entonat físicament, va aprofitar la situació per certificar el triomf amb dos gols més, obra de Miquel i Genís, per tancar una victòria que li torna la il·lusió i l’ascendeix fins a la vuitena posició de la Lliga.

“A la segona part hem fet un pas endavant” El tècnic del Balaguer, Jordi Bello, va valorar la victòria del seu equip i va dir que “després d’un irregular inici de partit, a la segona part hem fet un pas endavant, hem millorat en el bloc defensiu i hem canviat l’actitud. Genís i Adrià ens han donat avantatge, però el Valls amb el 0-2 ens ha tancat i amb l’1-2 han tingut l’empat, però Alfred l’hi ha tret a Ferri. Ja en els instants finals ells s’han quedat sense força i hem pogut tancar finalment el partit marcant dos gols més”.