El Sevilla suma un punt davant del Maribor i passa a vuitens de final

La derrota de l’Spartak també el classificava

Pablo Sarabia, del Sevilla, disputa la pilota amb Damjan Bohar.

Pablo Sarabia, del Sevilla, disputa la pilota amb Damjan Bohar.EFE

El Sevilla va rubricar la seua presència en els vuitens de final de la Lliga de Campions per segon any consecutiu, amb l’empat (1-1) aconseguit ahir en la visita al Maribor, el mínim exigit per fer els deures a l’última jornada, en un discret partit del quadre andalús que va tenir sempre el matalàs de la golejada del Liverpool (7-0) a l’Spartak en l’altre partit del Grup I.

Els sevillistes, encara amb Ernesto Marcucci fent les tasques de tècnic a la banqueta (per la baixa per malaltia de Berizzo), van saltar amb tot, sense reservar res, per no dependre d’Anfield. Tanmateix, el quadre andalús va entrar fred a l’Stadion Ljudski eslovè i no va participar en el partit fins al segon temps, ja amb un 1-0 en contra que hauria pogut ser pitjor. El Maribor, sense res en joc, va vendre cara la seua pell.

Mentrestant, en sòl anglès, als vint minuts el Liverpool ja golejava 3-0 els de Moscou, l’altre aspirant a la segona plaça, juntament amb el Sevilla. Amb el pas a la butxaca, per activa o per passiva, el quadre sevillà va millorar la seua imatge en el segon temps i va generar les primeres ocasions, sempre sota la batuta de Banega. L’empat de Ganso, amb regal del porter rival inclòs, va arribar al minut 75.

A tres sota zero, el Maribor es va moure a la seua salsa i va treure les costures d’un Sevilla sense intensitat i contemplatiu en defensa. El Sevilla va sortir amb una altra cara a la segona part. Banega va trobar socis i tan sols el porter Handanovic va impedir el gol d’un Sevilla que va créixer també amb l’entrada de Navas i Ganso, que va firmar l’empat.