Cristiano Ronaldo celebra el segon gol del Madrid amb el seu company Sergio Ramos.EFE

El Madrid, que no podia ser campió de grup, va firmar ahir una victòria estèril sobre el Dortmund (3-2) que pot costar-li cara, ja que Varane va haver de retirar-se lesionat durant la primera meitat i deixa sense centrals Zidane per al partit de dissabte davant del Sevilla. En una acció de Cristiano, que partia des de la banda esquerra, Isco no va controlar en cursa i la pilota va caure-li a Mayoral, que va definir amb qualitat picant-la a la sortida del porter rival als 8 minuts (1-0). Amb tot de cara, el Madrid va posar-hi intensitat i Cristiano va firmar amb un golàs el registre que buscava de marcar a totes les jornades de la fase de grups (2-0). El Madrid va passar a perdonar ocasions. Cristiano va buscar assistir de cap Kovacic abans d’una rematada clara. Varane va sentir molèsties musculars i no va forçar veient l’estat de la defensa madridista per enfrontar-se al Sevilla. Va entrar Asensio, Lucas Vázquez va passar al lateral i Nacho, al centre de la defensa. Va entrar fred Asensio i un excés de confiança va costar el gol que ficava en el partit el Dortmund a dos minuts del descans. No va atacar la pilota i es va avançar Schmelzer, que va treure una gran centrada que va rematar a la xarxa en planxa Aubameyang (2-1). Un altre error de concentració, amb la defensa passiva davant l’atac rival, va confirmar la reacció alemanya. Gran gest de Kagawa i mà a mà Aubameyang davant Keylor, que va salvar la primera però no va poder fer res amb la pilota picada després del rebuig (2-2). L’entrada de Ceballos a la segona part va donar més qualitat a les possessions i, després de tres laments per ocasions perdonades per Cristiano, de la lluita de Mayoral amb el porter per un mal refús al cel de la defensa, arribava el rebuig que va picar ajustat al pal Lucas Vázquez per donar el triomf al Madrid (3-2). Els blancs passen com a segons i esperen un campió al sorteig.