FUTBOL PRIMERA CATALANA

Retrobament amb la victòria

El Borges supera l’Andorra en un partit ajornat de la primera jornada i guanya després de tres derrotes consecutives || Tres gols en sis minuts sentencien el xoc a favor dels lleidatans

Arnau Setó, jugador del Borges, intenta controlar l’esfèrica envoltat de futbolistes de l’Andorra.ITMAR FABREGAT

El Borges va batre ahir l’Andorra (3-1) i es va retrobar amb el triomf després de tres derrotes consecutives en un partit corresponent a la primera jornada, ajornat en el seu moment per la convocatòria de la selecció del Principat. Va ser un partit que l’equip que dirigeix Joan Roca va sentenciar a l’inici de la segona meitat, gràcies a tres gols en només sis minuts, que van acabar amb la resistència dels visitants. El Borges va ser el dominador del partit des dels primers minuts i va comptar amb nombroses ocasions per avançar-se en el marcador. Pijuan, Torné i Eudald no van tenir sort de cara a porta abans de la primera aproximació de l’Andorra, que va acabar amb la pilota a córner, després de tocar a la base del pal. Als 37 minuts, l’afició local va reclamar un penal i, poc després, Torné va tornar a provar sort. Pijuan també va topar amb el porter visitant i, després d’una nova ocasió d’Eudald, la primera meitat va acabar amb el 0-0 inicial. A la segona part, després d’una altra tímida aproximació visitant, va arribar el primer gol, després que una passada d’Arnau la toqués Montoy per deixar l’1-0 en safata a Eudald als 56 minuts. Tot just sacar del centre del camp, els lleidatans van recuperar la pilota i Aitor va fer pujar al marcador el 2-0 a l’aprofitar una assistència d’Eudald. El Borges va sentenciar als 62 minuts, després que Torné aprofités un mal rebuig de Ferran Pol. Els andorrans van estirar les línies, però la capacitat de reacció es va quedar en un solitari gol que va arribar a quatre minuts del final gràcies a Roger Nazzaro.

Joan Roca: “No esperàvem un encontre amb tants gols”Joan Roca, tècnic del Borges, es va mostrar satisfet amb el triomf davant l’Andorra i va dir que “no esperàvem un encontre amb tants gols, ja que era el rival que menys n’havia rebut a la Lliga. El nostre objectiu era mantenir la porteria a zero, tot i que finalment no ha estat possible a causa d’un contraatac, però hem d’estar satisfets amb el rendiment dels jugadors. Com a bloc, estem en un moment de forma immillorable, de manera que podem seguir a la zona mitjana de la classificació”.