VOLEIBOL PRIMERA DIVISIÓ NACIONAL

Victòria decisiva a casa

Dos jugadors del Balàfia intenten bloquejar la rematada d’un del Sàndor.

Dos jugadors del Balàfia intenten bloquejar la rematada d’un del Sàndor.MAGDALENA ALTISENT

El Rodi Balàfia va sumar ahir una nova victòria i ja n’encadena tres de seguides (3-0). Els lleidatans, a més, s’enfrontaven a un rival directe a la classificació, el Sàndor, al qual van superar després de la victòria d’avui per assentar-se a la sisena posició de la taula. Els barcelonins tan sols van ser capaços de plantar cara a l’equip lleidatà durant un set, després del qual van cedir sense oposar gairebé resistència.

El matx es va iniciar amb els dos equips amb problemes en el joc. Mentre que el Balàfia patia en la recepció, els visitants no acabaven d’estar encertats en el servei. Tot i així, amb el pas dels minuts els lleidatans van resoldre les imprecisions i van aconseguir posar-se davant a l’electrònic. Al final del set, a més, els locals van completar tres jugades seguides llargues per sumar el primer punt.

Aquesta derrota parcial va resultar decisiva per a la moral dels jugadors del Sàndor, que es van enfonsar i ja no van ser capaços de seguir el ritme de partit que va imposar l’equip local. A més, l’equip de la capital del Segrià va impulsar un canvi tàctic en el bloqueig que va tenir l’efecte esperat. D’aquesta forma, en el segon set, el Rodi Balàfia va estar sempre davant, sense donar cap opció a l’equip visitant. Els lleidatans es van mostrar molt encertats al contraatac i els centrals locals van estar molt més encertats que els visitants i van aconseguir així tancar els punts amb facilitat. D’altra banda, el Sàndor es veia en constants problemes en la recepció, situació que va provocar que el Balàfia sempre disposés de rendes d’entre quatre i cinc punts. Al final del set, el marcador reflectia 25-19.

Amb el 2-0 en l’electrònic, els visitants tampoc no van ser capaços de reaccionar mentre que el Balàfia va seguir a la seua. Així doncs, la història es va repetir i el Balàfia va aconseguir el set definitiu una altra vegada per 25-19.