El Balaguer encadena un nou punt

Empata a casa davant del Vista Alegre i suma tres jornades sense perdre || Partit molt equilibrat amb alternatives

Genís lluita una pilota amb un jugador del Vista Alegre, en una acció del partit d’ahir.MAGDALENA ALTISENT

El Balaguer va tornar a sumar ahir, per tercera jornada consecutiva, a l’empatar 1-1 davant del Vista Alegre en un partit molt equilibrat i en el qual hauria pogut guanyar qualsevol dels dos equips. Amb aquest punt, l’equip de Jordi Belló ha sumat 5 dels últims 9 punts en joc.

El duel va començar amb domini del Vista Alegre, que només va tardar set minuts a posar a prova el meta local, Alfred. Naoufal va llançar una bona rematada (7’) que el porter del Balaguer va desviar a córner. Aquest primer ensurt va fer despertar el Balaguer, que en tan sols cinc minuts, entre el 15 i el 20, va disposar de tres ocasions molt clares amb què va merèixer obrir el marcador. Van tenir el gol al seu abast Genís, Galceran i Adrià, però en tots els casos la pilota va acabar a córner.

El Balaguer va aprofitar aquesta inèrcia per continuar portant el ritme del matx i el premi no tardaria a arribar. A la mitja hora Genís va rebre una clara falta i Adrià la va executar de forma magistral per fer pujar l’1-0 en el marcador. Era el minut 31 i el gol feia justícia al que s’havia vist fins llavors.

Abans del descans, el Vista Alegre va tornar a crear perill, en una clara advertència que encara no hi havia res decidit. Però l’ocasió de l’equip barceloní no va fructificar i el partit va arribar al descans amb el mínim resultat d’1-0.

Conscient que havia de tancar el xoc, el Balaguer va començar la segona part amb molta força i al cap de pocs segons Genís va estar a prop de marcar el 2-0. També haurien pogut marcar Trota en el minut 47 i de nou Genís, en el 53 –aquest amb un intent de gol olímpic–, però ho va impedir el portermeta barceloní.

Però del 2-0 es va passar a l’1-1. El capità del Vista Alegre, Naoufal, va aconseguir batre Alfred amb una rematada creuada, per establir l’empat en el 55. El gol va afectar els de Jordi Belló i, dos minuts més tard, Jarabo va malgastar una ocasió d’or, rematant fora amb tota la porteria per a ell. El Vista Alegre perdonava així l’1-2.

En el tram final de partit els dos equips van optar per reforçar el seu esquema defensiu i, tenint en compte les ocasions perdudes, van donar per bo el punt. El Balaguer no va tenir l’encert necessari per assegurar la victòria.

“Ha pogut guanyar qualsevol dels dos equips”

L’entrenador del Balaguer, Jordi Belló, admetia al final del partit que qualsevol dels dos equips podia haver-se emportat els tres punts en joc, per la qual cosa valorava el punt sumat.

“Ha sigut un partit amb poques ocasions clares i l’ha pogut guanyar qualsevol dels dos”, explicava. “El Vista Alegre ha vingut a no perdre i per a nosaltres ha sigut un partit complicat”. Va afegir que “és bo que l’equip hagi sumat, perquè del que es tracta és de continuar creixent”. “Ara ens vindrà bé l’aturada nadalenca per carregar forces”, admetia el tècnic.