El Tamarit comptabilitza més punts a la primera volta dels que va sumar en tota la passada campanya.ALBA RIVERA

El Tamarit va aconseguir vèncer el Binèfar en un partit que els lliterans van dominar per complet (1-0). La primera part va ser un monòleg local però, malgrat el domini, als de casa els va costar batre el porter visitant, Ballarín, que va ser el jugador més destacat del partit per al seu equip. Dos travessers i un penal aturat pel Binèfar posaven molt cara la victòria per als locals que, lluny d’esfondrar-se per la falta d’encert, van aconseguir marcar abans d’arribar al descans.

A la segona meitat el partit es va igualar encara que era el Tamarit el que mantenia el control de la pilota, provocant les ocasions més clares de gol encara que, de nou, sense encert de cara a porteria.

Després d’aquesta victòria local, el Tamarit es manté en la vuitena plaça de la classificació, a falta d’una jornada per a l’aturada nadalenca, sumant més punts en aquesta primera volta que els aconseguits en tota la passada temporada i amb prou avantatge respecte a la zona de descens.

Fraga

Derrota del Fraga en un partit en el qual, de nou, els locals es van veure sorpresos en els compassos inicials. El matx va arribar al descans 0-1 després d’una primera part amb escasses ocasions per a tots dos. A la represa, el Fraga va millorar prenent el control. Els locals podien empatar però el col·legiat va estimar que la pilota no havia entrat a la porteria i va condemnar el Fraga a una nova derrota.

El Montsó cau a Casp

El Montsó va caure davant d’un dels cuers, el Casp, que va començar el partit amb molta intensitat, la qual cosa es va materialitzar en un gol als 12 minuts de joc. Després del descans, els visitants van avançar files i van intentar revolucionar el matx amb diversos canvis, però els locals tornaven a penetrar la porteria del Montsó per sentenciar el duel. El Montsó se situa així dotzè amb 20 punts i suma ja quatre jornades sense vèncer.