EL MILLOREL PITJOR

Sisena victòria consecutiva

La UE Tàrrega goleja el Cervera i manté la bona ratxa de joc i resultats || Els blaugranes sumen 35 punts en les primeres quinze jornades de Lliga amb 40 gols a favor i 7 en contra

El Cervera va mirar d’oposar resistència però no va poder frenar el bon moment de forma de l’equip local.F. GASULL

La UE Tàrrega va tornar a mostra un gran joc i va golejar el Cervera (5-0). Amb aquesta victòria els de Jordi Oliveres allarguen a sis la sèrie de triomfs consecutius, mantenint el seu caseller de derrotes a zero i sent l’equip més realitzador, amb 40 dianes, i també el menys golejat, amb només 7 gols encaixats, havent mantingut la imbatibilitat de la porteria en 9 dels 15 partits disputats en un inici de temporada de record.

Davant del Cervera, els locals van tornar a jugar de forma brillant, agradant al molt públic que es va congregar al Joan Capdevila malgrat les baixes temperatures. Els blaugranes van aconseguir cinc gols que haurien pogut ser molts més si no fos per l’afany a adornar massa les rematades davant del porter visitant.

El primer gol va arribar en el minut 21, obra d’un espectacular Joni. Ell mateix va enviar la pilota al pal en una altra precisa rematada deu minuts després. Al 30 l’ocasió va ser per a Maikel, que va rematar fora, i Enríquez en va tenir una altra en el 35, que també va sortir fora.

Amb l’escarit 1-0 es va arribar al descans, un resultat curt amb referència al joc dels dos equips i a la multitud d’ocasions locals.

Ja a la segona part, el Cervera, que no havia creat perill a la primera part, va continuar sense crear-lo excepte en dos córners que van acabar en res. En canvi, la UE Tàrrega va treure del pot de l’essència futbolística un gran futbol i els gols van anar caient pel seu propi pes. Vargas, en el minut 50, va culminar una gran jugada d’Alberto per la banda dreta per enviar a la xarxa el 2-0.

Jorba va aconseguir el 3-0 a l’aprofitar un contraatac letal del Tàrrega. Al 80 una incorporació del central Adrià a l’atac va acabar en una centrada mesurada a Vargas, que marcava el 4 a 0. Finalment Jorba va firmar el 5-0 al culminar una brillant jugada de combinació de tot l’equip.

El 5-0 va tancar un matx què els locals van ser molt superiors al Cervera, sobretot a la segona part, en la qual la plantilla va demostrar un alt nivell.

Posteriorment al partit, els jugadors del primer equip blaugrana, cos tècnic i directius, així com el president, Gerard Caro, es van reunir en un restaurant de la ciutat per celebrar les festes de Nadal en un gran ambient i amb el desig de continuar fent història i prolongar la bona ratxa.