EL MILLOREL PITJOR

L'EFAC cau en el descompte

Els homes de Pablo Petreñas es van merèixer més || Berbegal va ser l’autor del gol de l’equip d’Almacelles

Un jugador de l’EFAC cau durant la disputa d’una pilota davant de dos jugadors del Sants.ÁREA 11

L’EFAC Almacelles va caure en l’últim sospir del partit davant del Sants, en un partit en el qual els homes de Pablo Petreñas van fer mèrits per, com a mínim, emportar-se un punt del Municipal de l’Energia (2-1).

L’EFAC va saltar al terreny de joc molt concentrat, defensant-se amb criteri i buscant ràpides contres per poder decantar el partit a favor seu. D’aquesta manera va arribar la primera ocasió de gol visitant, en el minut 15, quan Marc Viladegut es va quedar sol davant de Yamandú, al qual no va poder superar quan semblava tenir-ho tot a favor. El domini era altern, però les ocasions escassejaven en un partit marcat per la pluja, que va perjudicar el joc dels dos conjunts.

Dins de la primera meitat hi va haver alguna arribada més del Sants, però va ser l’EFAC el que hauria pogut avançar-se abans del descans per mitjà de Joel Chiné, que va rematar alt un córner (31’). A continuació, Marc Viladegut ho va intentar amb un cacau que va desbaratar el meta local i, en l’última jugada de la primera part, Jordi Martí i Carles Barco tampoc van poder aprofitar una clara opció que va estar a prop de convertir-se en el primer gol del matx.

Després del descans, l’EFAC podria haver-se avançat de nou amb un xut llunyà que, després del rebuig del porter Yamandú, va caure a les botes d’un Marc Viladegut que no va aconseguir dirigir la bimba entre els tres pals. Els visitants es mostraven ordenats en defensa, però amb el pas dels minuts el Sants va avançar les línies i va començar a generar perill. Així, Crivillés va mirar de sorprendre Chiné amb una gardela que el meta va resoldre amb una bona intervenció (56’). Era l’avís d’un quadre local que va acabar inaugurant el marcador 8 minuts més tard per mitjà de Sumarroca. L’Almacelles no es va acovardir i va aconseguir empatar en el minut 79, gràcies a una falta que va servir Canadell i que Jorge Berbegal va rematar dins de l’àrea rival. Amb l’1-1 al marcador, el partit va embogir per moments i, quan semblava que el resultat ja no variaria, els locals van acabar per aconseguir el triomf gràcies a Alberto Gómez, que va marcar el definitiu 2-1 davant d’un EFAC que va merèixer més premi en el seu primer partit de l’any i que rebrà el Borges en la pròxima jornada.

“Ens ha faltat concentració en algunes jugades” El tècnic de l’EFAC, Pablo Petreñas, va considerar després de la derrota del seu equip davant del Sants que “ha sigut un partit molt disputat, amb dos equips ben plantats sobre el terreny de joc”. Per a Petreñas, a la segona part “hem aconseguit pujar les línies i anar a buscar un empat que hem obtingut, però, quan semblava que tot estava acabat, una jugada d’estratègia mal defensada ha estat el gol final”. Petreñas va destacar que “ens ha faltat concentració en algunes jugades, com les dels dos gols, i després saber materialitzar les ocasions que hem tingut”.