VOLEIBOL PRIMERA DIVISIÓ NACIONAL

Primera victòria de l’any

Una jugada del partit que va enfrontar el CECELL i el Barça.

Una jugada del partit que va enfrontar el CECELL i el Barça.ITMAR FABREGAT

El Cecell va aconseguir ahir una importantíssima victòria davant del Barça (3-1) que li permet seguir en la lluita per la permanència. El Cecell va anar de menys a més durant el partit i va aconseguir remuntar el set inicial que va guanyar el conjunt barceloní per aconseguir la primera victòria del 2018, després d’haver encadenat fins a sis derrotes.

El Cecell va sortir a la pista molt precipitat tot i jugar a casa. Així, el Barça va començar el partit dominant, especialment des del servei, donant a l’equip lleidatà molts problemes a la recepció. Així, el primer punt va caure del costat visitant (18-25).

Al segon set, la situació va fer un gir total i va ser el Cecell el que va portar el comandament del joc amb gran autoritat. Les lleidatanes van anar guanyant confiança amb el pas dels minuts i van millorar enormement a la recepció. Tanmateix, el conjunt blaugrana va aconseguir retallar distàncies en els últims compassos del set, encara que les lleidatanes van saber aguantar la reacció del conjunt visitant per aconseguir la igualada (25-20).

A la tercera mànega, la més disputada, les col·legiales van tornar a imposar-se (25-23), per acabar de capgirar el marcador. Finalment, en el quart i últim set, les lleidatanes van tornar a ser molt superiors al rival, amb un parcial inicial de 15-6 que va marcar el desenllaç. Així, el Cecell es va emportar el punt definitiu (25-21) que li permet continuar somiant amb la salvació.