LLIGA FEMENINA SANT ADRIÀ-CADÍ LA SEU

Triomf de ‘play-off’ per al Cadí

Mehryn Kraker condueix la pilota i intenta superar una jugadora del Sant Adrià.

Mehryn Kraker condueix la pilota i intenta superar una jugadora del Sant Adrià.MANEL EXPÓSITO

El Cadí va aconseguir ahir una important victòria (59-73) a la pista del Sant Adrià, que permet al conjunt de l’Alt Urgell situar-se en llocs de play-off per al títol de la Lliga Femenina a l’espera del partit ajornat entre Bembibre i Gipuzkoa. A més, les lleidatanes van recuperar el basket average en un partit en què van destacar Ramírez i Kraker en l’apartat anotador i en el qual Ariadna Pujol va reaparèixer després de diversos mesos lesionada.

El conjunt de Bernat Canut va saber portar el duel al seu terreny, malgrat que les barcelonines van començar manant, assolint el final del primer quart amb una renda de 6 punts (15-9). Al Cadí li estava costant massa anotar, però a l’inici del segon quart va començar a consolidar les bases del triomf. Va firmar un parcial de 0-6 per igualar el matx i, encara que el Sant Adrià va reaccionar, va provocar la primera crisi al conjunt local amb el 17-23. Al davant al marcador i arribant a manar per 8 (20-28), les lleidatanes van començar a trobar-se còmodes en atac, encara que el Sant Adrià va ser capaç de tornar a ajustar el duel abans del descans (26-28). Després del pas pels vestidors, Ramírez es va convertir en una jugadora clau, ja que gràcies a la seua aportació el Cadí va començar a agafar còmodes rendes, que van assolir el límit en els deu punts del 36-46. El Sant Adrià es va veure tenallat davant de la intensa defensa lleidatana, que no deixava que les locals exhibissin el seu joc, molt més dinàmic. D’aquesta forma, el conjunt de l’Alt Urgell va deixar el partit encarrilat en aquest tercer quart, que va tancar amb una màxima de 15 punts (41-56). La clau a l’últim quart va ser evitar que el Sant Adrià reaccionés, ja que el conjunt barceloní no es rendeix mai. Les jugadores de Canut ho van aconseguir, tancant el partit amb un triple de Montoliu que va suposar el 50-66, marcador davant del qual les barcelonines es van veure incapaces de reaccionar. Finalment, el Cadí es va emportar el derbi per 14 punts de diferència, va recuperar el basket average i va tancar la jornada en llocs de play-off abans de l’aturada pels compromisos internacionals de les jugadores europees.

“Hem sabut aplicar a la pista tota la feina de la setmana”El tècnic del Cadí la Seu, Bernat Canut, es va mostrar molt satisfet amb la victòria a la complicada pista del Sant Adrià, especialment perquè “hem sabut aplicar a la pista tota la feina de la setmana. Ens interessava portar el partit al nostre terreny, evitar que elles tinguessin moltes possessions per jugar i ho hem aconseguit. El Sant Adrià és un equip que mai es rendeix i hem hagut d’estar centrades durant els quaranta minuts”. Canut també es va mostrar satisfet per entrar a la zona de play-off abans de l’aturada de la Lliga Femenina, que el Cadí la Seu reprendrà diumenge 18 (18.15 hores) rebent el Zamarat al Palau d’Esports.