BÀSQUET LLIGA EBA

El CB Pardinyes guanya amb solidesa l’Andorra B en un bon segon temps

Una acció del partit disputat ahir al Barris Nord.

Una acció del partit disputat ahir al Barris Nord.POL PUERTAS

L’Ilerdauto Nissan Pardinyes va aconseguir una sòlida victòria contra l’Andorra B (84-68), sobretot gràcies a una bona segona part en la qual l’Andorra va acusar el desgast físic. Al primer parcial hi va haver igualtat entre els equips, encara que el Pardinyes va iniciar el partit amb velocitat i molta intensitat en defensa. Tot i així, amb els minuts l’Andorra va anar entrant en el matx i els lleidatans van patir alguns desajustos que els van condemnar. Al segon parcial, els de Gerard Encuentra no van estar encertats en el tir, i encara que defensivament els van perjudicar les faltes personals, van saber controlar el joc i mantenir l’avantatge de 6 punts al descans.

Al segon temps, el Pardinyes no va trigar a prendre les regnes i va aconseguir un parcial de 13-0 que li va permetre marxar en el marcador davant d’un Andorra que a poc a poc anava desinflant-se. L’últim quart va ser un tràmit, en el qual els lleidatans van augmentar la renda als 16 punts de diferència finals.