HANDBOL DIVISIÓ D?HONOR PLATA

L’Associació cau i es complica la permanència

Les lleidatanes perden davant del cuer, l’Unzar Dominicos || La manca d’encert en atac va tornar a ser determinant per a la derrota

Júlia Calduch va aportar cinc gols.

Júlia Calduch va aportar cinc gols.SEGRE

L’Associació Lleidatana va encaixar ahir una dura derrota davant del cuer, l’Unizar Dominicos, que li complica molt la permanència. Les lleidatanes es troben ara a sis punts de l’OAR Gràcia, l’equip que marca la salvació, a falta de cinc jornades per disputar-se.

L’Associació tan sols va aguantar el ritme durant cinc minuts. A partir de llavors, les lleidatanes van començar a encadenar errors en atac i es van mostrar molt permissives amb el llançament exterior de l’Unizar.

D’aquesta forma, juntament amb la gran actuació de la local Ana María Casedas, que va anotar cinc gols en el primer temps, les saragossanes aviat van aconseguir obrir distàncies. Al descans, el resultat ja era de 14-7.

A la represa, el panorama va seguir igual, amb l’Associació acumulant errors en el llançament i pèrdues de pilota. A l’equador, les lleidatanes van aconseguir un parcial de 0-3 que les tornava a col·locar en el partit, però l’Unizar va respondre i va tornar a posar-se nou gols a dalt a falta de deu minuts, distància que va resultar ja insalvable.