EL MILLOREL PITJOR

Bon punt del Borges

El Sant Ildefons va tenir la possessió, però els de Joan Roca van generar més ocasions || Els visitants paguen amb el gol de l’empat l’únic error en defensa

Dos jugadors del Sant Ildefons en pressionen un del Borges, que intenta protegir la pilota.ÁREA 11

El Borges va arrancar un bon punt de la visita al Municipal de Sant Ildefons, en un partit en el qual el conjunt local va tenir una possessió més gran de la pilota, però van ser els homes dirigits per Joan Roca els que van generar més ocasions de gol (1-1).

El conjunt de les Garrigues va sortir molt ben plantat sobre el terreny de joc, amb un sistema format per tres centrals i dos carrilers ràpids. Els blancs van quallar en tot moment un partit seriós i es van mostrar compactes d’inici a final.

El Sant Ildefons, per la seua part, es va dedicar a tocar i tocar, però amb prou feines va trepitjar l’àrea rival al llarg dels 90 minuts.

El porter local, Marc Guillén, va tenir una actuació destacada i ja des del primer minut va haver d’anar a totes per evitar que una clara ocasió d’Eudald posés el conjunt visitant davant en el marcador. Poc després, Torné va tornar a fer intervenir el meta del Sant Ildefons. Pijuan també va tenir opcions per inaugurar el caseller del seu equip, però el seu xut va sortir per sobre del travesser.

La primera arribada dels locals la va protagonitzar Guillermo Torres, que va enviar alt el seu cop de cap. D’allà fins als cinc últims minuts de la primera part, res de destacable. En el tram final del primer temps, els homes de Javi Gómez es van despertar i van poder marcar l’1-0 per mitjà d’Iván García, però un encertat Montseny ho va evitar. El Borges va replicar per mitjà de Guitart, però l’empat inicial no va variar fins al segon temps.

Després del descans, el guió del partit no va variar i els locals van continuar tenint una possessió poc fructífera, gràcies a la gran tasca de la defensa visitant, mentre que el Borges no va cessar en el seu afany de batre el porter local a base de ràpids contraatacs. En l’equador del segon període van arribar els gols. Quini va arrancar per la banda amb velocitat i la va posar des de la línia de fons, però no va trobar rematador. Tres minuts després, una centrada creuada de Guitart la va rematar Aitor al fons de les xarxes (73’, 0-1). Tanmateix, no li va durar gaire l’alegria a un Borges que va veure com tan sols tres minuts més tard Víctor va aprofitar l’únic error de la defensa visitant en tot el partit per aconseguir el gol de l’empat (76, 1-1).

En el tram final, Montoy va disposar d’una bona opció per a l’1-2, però el seu xut a passada d’Ander se’n va anar excessivament alt.

Finalment, tots dos blocs es van conformar amb un resultat positiu per a uns i altres en un duel net i ple d’emoció en el qual el Borges va posar fi a una ratxa de quatre victòries consecutives d’un Sant Ildefons que suma 35 punts, un més que el conjunt de les Garrigues.

“Un petit error ha provocat que ells empatessin”

L’entrenador del Borges, Joan Roca, va afirmar després del partit que “estem contents amb l’empat, és un bon punt a domicili”. Tanmateix, va lamentar que “un petit error ha provocat que ells empatessin quan ho teníem de cara després de marcar el 0-1”.