Còmode triomf del Tàrrega amb 'hat-trick' de Joni

La UE Tàrrega no va donar opcions a un Tremp lluitador i el va derrotar amb contundència.SEGRE TÀRREGA

La UE Tàrrega va jugar un partit molt complet i va derrotar un defensiu Tremp que no va poder evitar la golejada. Les incursions per banda dreta d’Adrià, al costat de les arribades d’Isi i Ferran, van crear molts problemes a la defensa visitant, però la bona actuació de Roger va fer que s’arribés al descans amb un curt 2-0, gràcies als primers Gols de Ferran i Joni. A la segona part, el partit només va tenir color blaugrana. Ferran marcava el 3-0 en el minut 51. El Tremp, malgrat tot, no va renunciar a l’atac i fins i tot va disposar d’un penal, que va fallar en el minut 72. Finalment, dos noves dianes de Joni van tancar el xoc (5-0).