FUTBOL SEGONA DIVISIÓ NACIONAL

L'AEM sap patir i continua escalant

Una jugadora de l'AEM desplaça la pilota en una de les accions del partit davant del Peña Ferranca.

L'AEM femení segueix en ratxaAmado Forrolla

L’AEM va saber patir ahir per emportar-se la victòria per la mínima davant del Sant Gabriel (0-1). Les lleidatanes encadenen d’aquesta forma la tercera victòria consecutiva i el quart partit sense perdre, circumstància que els permet continuar escalant posicions a la classificació. Ara, l’AEM ocupa el cinquè lloc, a tres punts de l’Espanyol B i a sis del líder, el Seagull.

Tot just començar el partit el Sant Gabriel ja va avisar que no posaria les coses fàcils a l’AEM. En el minut 7 les barcelonines van tenir una bona oportunitat per marcar amb un potent xut des de fora de l’àrea que Brigi, la millor del seu equip en el matx, va aclarir de manera providencial. Poc després va ser Pixu qui a punt va estar de marcar per l’AEM en un un contra un davant de Delia, la portera de l’equip visitant. En el minut 40, Brigi va tornar a ser clau parant un penal, assenyalat de manera molt rigorosa per la col·legiada Claudia Muñoz, per unes mans dins de l’àrea de les lleidatanes. D’aquesta forma es va arribar al descans, amb els dos equips generant perill constantment davant de la porteria rival.

La portera lleidatana Brigi va ser la millor evitant que el Sant Gabriel anotés i va aturar fins i tot un penal

Després de la pausa, el panorama va canviar i el joc va passar a concentrar-se al centre del camp. Barcelonines i lleidatanes pugnaven per aconseguir el domini de la pilota, més que per arribar a la porteria rival. Tanmateix, la situació va fer un gir en el minut 73 quan Pixu, després d’una gran jugada per la banda, va assistir Lídia, que va entrar a totes des del segon pal per enviar la pilota al fons de la xarxa. Amb el 0-1, el Sant Gabriel va estirar línies a la recerca de l’empat, encara que no va aconseguir generar perill clarament i cada vegada que s’atansava a la porteria de l’AEM Brigi frustrava l’ocasió.