EL MILLOREL PITJOR

Un EFAC letal

L’equip d’Almacelles es va emportar el derbi al camp del Lleida B després d’anar guanyant 0-3 al descans, gràcies a deu minuts de gran efectivitat || Encara que a la represa els blaus van fregar l’empat, el quart gol els va donar tranquil·litat i ja estan a dos del líder

Sasha porta una pilota i Simó mira d’interceptar-lo.

Sasha porta una pilota i Simó mira d’interceptar-lo.MAGDALENA ALTISENT

L’EFAC Almacelles va assaltar el Municipal de Gardeny per emportar-se els tres punts davant del Lleida Esportiu B en un derbi vibrant i en el qual es van veure molts gols (2-4).

En el primer temps, els roig-i-negres van ser els clars dominadors de la contesa i van saber ser efectius per encarrilar el matx. I això que van ser els locals els que van començar portant la iniciativa i el control de la pilota. Tanmateix, tot va canviar a partir del minut 15, quan l’EFAC va ser letal en les seues envestides. En el minut 21, un servei de porta en llarg de Jordi Chiné el va aprofitar Simó per encarar Pau Bosch i batre’l en la sortida (0-1). Poc després, en el minut 28, una jugada per la banda esquerra es va acabar amb una centrada a l’àrea rematada al primer pal per Arnan (0-2), i només tres minuts després, Jordi Martí va firmar una gran jugada assistint Simó, que només va haver d’acompanyar la pilota perquè aquesta entrés a la porteria (0-3).

En només 10 minuts, els de Pablo Petreñas agafaven un folgat avantatge que els permetia afrontar la resta del partit amb tranquil·litat. El Lleida B, per la seua part, va acusar el cop anímic que li va suposar encaixar tres gols en les tres aproximacions visitants.

Tanmateix, després del descans, els de Mariani van sortir convençuts de poder aixecar el partit i al minut de joc Pau Garcia va marcar el primer gol del Lleida B en una jugada d’estratègia en un córner (1-3). Tot just 5 minuts després, Noel Carbonell tornava l’esperança de puntuar al quadre local, també en jugada d’estratègia a la sortida d’un córner (2-3). Amb el Lleida acorralant l’EFAC, fora del partit, i jugant a l’atac amb les línies estirades, l’empat es presumia més a prop que el gol visitant, però aquest va arribar en una jugada aïllada, Jordi Martí va servir una pilota a Simó que, al segon pal, va batre per segona vegada Pau Bosch (2-4). Amb aquest gol, l’EFAC va tornar a tenir el partit sota control encara que va acusar el desgast físic més que el Lleida B, que va seguir buscant el gol de forma insistent, però no va ser suficient per tornar a perforar la porteria de Jordi Chiné.

Aquest resultat deixa els d’Almacelles tercer a la taula, a tan sols dos punts del líder, el San Cristóbal, i el Lleida a la zona tranquil·la de la classificació a compte de visitar el Balaguer en una pròxima jornada amb doble derbi en què l’EFAC rebrà l’Alpicat.