EL MILLOREL PITJOR

Victòria agònica del Balaguer

Els homes de Jordi Belló van vèncer al camp del Tortosa gràcies a un gol de Peke en el minut 92 || Els visitants van ser superiors en el primer temps, però van patir a la segona part

Un jugador del Balaguer es llança a buscar la pilota davant la presència de diversos jugadors de l’equip local, el Tortosa.ÁREA 11

El Balaguer va aconseguir una victòria in extremis en la visita al camp del Tortosa, gràcies al gol marcat per Peke en el temps afegit (1-2).

Els primers compassos del matx van ser de més perill del Balaguer, que ja en el minut 5 va avisar amb una rematada de Genís que va ser desviada pel meta local Selu i repel·lit posteriorment pel pal. Va reaccionar el Tortosa amb un parell d’oportunitats, entre aquestes una rematada al travesser d’Adri Alonso, però van ser els visitants els qui van aconseguir inaugurar el marcador poc després, en una nova acció de Genís en contraatac, que aquesta vegada no va perdonar (33’, 0-1).

Després del descans van canviar les tornes i un Tortosa més ambiciós va passar a dominar el duel, amb arribades constants a l’àrea de l’equip de Jordi Belló. Els de la Noguera van estar a punt de pagar el conformisme, malgrat que el Tortosa es va quedar en inferioritat numèrica en el minut 63 per la justa expulsió de Villarroya, per doble amonestació.

Tot i així, l’equip local va continuar dominant i generant ocasions. En el minut 67, Charpin va avisar i Alfred, amb una espectacular parada, va salvar la situació en una falta directa servida per l’argentí.

Tanmateix, el meta no va poder evitar el gol de l’empat en una rematada creuada d’Adri Alonso, que premiava el treball del conjunt dirigit per Víctor Vera (80’, 1-1).

Quan semblava estar més a prop la victòria per als locals, va arribar la lesió del local Sam i el partit es va veure interromput durant 10 minuts per falta d’assistència mèdica a l’estadi. El jugador va quedar ingressat a l’hospital Terres de l’Ebre. Aquest fet va tallar la iniciativa dels locals i en el temps afegit va arribar el gol visitant de la sentència. Un servei de banda no va poder refusar-lo amb contundència cap defensa local i el rebuig el va aprofitar a la perfecció Peke que, tal com li va arribar la pilota, la va enviar a l’escaire (92’, 1-2). El resultat final va enfonsar un Tortosa que amb prou feines té opcions reals de salvació, mentre que el Balaguer té la permanència a la butxaca i vol mirar cap amunt.

La pròxima jornada, el Balaguer, que suma 34 punts a la taula, rebrà la visita del Lleida B, mentre que el Tortosa visitarà el camp del quart classificat, el Martinenc.

“La fortuna ens ha somrigut al final amb el gol de Peke”

El tècnic del Balaguer, Jordi Belló, va afirmar després del partit que “al primer temps el meu equip ha estat molt bé, però després del descans ens hem replegat massa i hem donat opcions al Tortosa d’igualar i fins i tot de guanyar”. L’entrenador va admetre que “el camp del Tortosa sempre és difícil. Per la seua situació sabíem que ens complicarien molt les coses. Per fortuna, al final tot ens ha somrigut amb el gol darrer. El gol ha estat afortunat”.