CICLISME BTT

Joseba León, guanyador d’una Noguera Bike Race marcada pel mal temps

Joseba León, el guanyador, mostra la seua bicicleta plena de fang.

Joseba León, el guanyador, mostra la seua bicicleta plena de fang.OCISPORT

La Noguera Bike Race es va celebrar ahir malgrat les condicions climatològiques, que van obligar a suspendre la prova d’ultra marató. Per la seua part, la prova marató va haver de ser anul·lada al punt quilomètric 40 per la presència de neu a les cotes més altes, situació que va provocar que tan sols cinc bikers, que ja havien passat pel control, poguessin acabar. Així, tan sols la versió ral·li va poder ser celebrada amb relativa normalitat. D’altra banda, tan sols uns 150 dels 600 inscrits van prendre la sortida a causa de les condicions extremes.

Així, només els bikers més experimentats van ser capaços d’acabar el recorregut. El basc Joseba León (Bikezona) va ser el més ràpid en la distància marató, completant el recorregut en poc més de 4 hores. Un altre basc, Joseba Albizu (Lagon Onak Et), va ser segon a molt poca distància del seu compatriota. El podi el va completar Jaume Navarro. Pablo Sánchez, de la categoria e-bike, i Andreu Martínez van completar la llista finishers de la distància.

A la distància ral·li, Jorge Avilés (Isart Bikes) va dominar la prova seguit per Sebas Sants i Raúl Valls, tots dos del Messi Bike Team Berria. En categoria femenina, la guanyadora va ser Raquel Egea, del Rodanoia.