HANDBOL DIVISIÓ D?HONOR PLATA FEMENINA

L’Associació reacciona tard i encaixa una altra derrota a Sant Quirze

Les jugadores de l’Associació, en un partit recent.

Les jugadores de l’Associació, en un partit recent.SEGRE

L’Associació Lleidatana, ja descendida, va encaixar ahir davant del Sant Quirze una nova derrota (29-24), que no li permet sortir de l’última posició de la taula a falta d’un partit per al final de la Lliga. Un mal inici va condemnar les lleidatanes, que van reaccionar massa tard.

Les lleidatanes van sortir a la pista molt fredes a causa que per problemes logístics, l’equip va arribar al pavelló amb poc temps per escalfar. Així, el Sant Quirze va començar dominant i va aprofitar la situació per endossar a les lleidatanes un parcial de 9-1 en deu minuts. l’equip va saltar a la pista sense idees en atac, sense tensió defensiva i cometent molts pèrdues de pilota. D’aquesta forma, al final de la primera meitat el resultat ja era de 17-10.

Després del descans, el panorama va canviar i l’Associació va començar a funcionar. Defensivament, aconseguia parar els llançaments exteriors del Sant Quirze, que havien estat un llast a la primera meitat. I, en atac, va començar a trenar bones jugades. Poc abans del final del partit, una doble expulsió favorable a l’Associació va permetre a les lleidatanes atansar-se encara més. Malgrat això, no van aconseguir atrapar les barcelonines en el marcador i van acabar encaixant una nova derrota.