EL MILLOREL PITJOR

A les portes del descens

L’Alpicat cau en la seua visita a l’Unificació Bellvitge, un rival directe en la lluita per la salvació || Encara que va aconseguir empatar i va estar a prop de marcar el segon, va perdre i s’enfonsa una mica més

Un jugador de l’Alpicat pugna amb un contrari per la pilota, ahir durant el partit.ALBERT FERNÁNDEZ

L’Alpicat va encaixar una nova derrota davant d’un rival directe, l’Unificació Bellvitge, que el deixa a les portes del descens (2-1). Llobet va avançar els locals al cap de poc d’iniciar-se el partit, i encara que Caste va aconseguir la igualada després del descans, Abde va sentenciar per als locals i, de passada, també un quadre lleidatà que sembla acostat al descens. El primer temps va començar amb un xut llunyà de Juanjo, que va aturar sense problemes Luis sota els pals. Tan sols un minut després, un greu error a la sortida de la pilota de la defensa va permetre a Llobet recuperar l’esfèric i batre Crisos amb un xut ajustat al pal que va valer l’1-0. El gol va ser un cop dur per als de Sergi Vela, que no van reaccionar i van veure com els locals s’apropiaven de la possessió. El joc va ser realment dolent per a l’espectador durant els primers 45 minuts, i l’ocasió més clara va ser un xut local en el minut 20, que va rebutjar Crisos sota els pals amb una bona intervenció. En aquest sentit, el bagatge ofensiu de l’Alpicat va ser pràcticament nul, i es va arribar al descans amb el marcador en contra i amb comoditat per als barcelonins. El segon temps va començar amb un rematada de cap de Vendrell que sortia bombada però que va acabar impactant al travesser. Tanmateix, va ser una acció aïllada i no va estar acompanyada d’una reacció clara del conjunt de Vela. Més aviat al contrari. Llobet va disposar de dos ocasions en què podia haver ampliat l’avantatge del seu equip, però Crisos i la falta d’encert van mantenir l’electrònic immòbil. Això va donar vida als lleidatans, que es van recuperar amb la sortida al camp de Caste. En el 67, Gomà va enviar una bona passada llarga cap a la banda de Vendrell, que va cedir a l’àrea petita perquè Caste, en mitja volta, posés l’empat (1-1). El gol va donar ales a un Alpicat mancat d’elements per creure en si mateix i, en el 72, Gomà va fregar l’1-2 amb un centre xut que va sortir a prop del pal. Després, tornava a ser Caste, en una acció individual, que vorejava el gol. Així doncs, quan millor es trobava l’Alpicat sobre el camp i com més creia en una victòria vital, un mal refús en una falta lateral va permetre a Robert centrar una pilota al segon pal, on Abde va controlar i va marcar el 2-1 definitiu.