BÀSQUET EBA

El Pardinyes, al 'play-off'!

Guanya amb comoditat a casa del cuer, el Cerdanyola || El triomf, combinat amb la derrota de l’Igualada, el classifica en segon lloc a falta d’un partit

Un jugador del Pardinyes, amb la pilota en un partit d’aquest any.

Un jugador del Pardinyes, amb la pilota en un partit d’aquest any.POL PUERTAS

L’Ilerdauto Nissan Pardinyes ja és de play-off. La victòria que va aconseguir ahir a la pista del Cerdanyola (69-89), combinada amb la derrota de l’Igualada a Sants, el classifiquen matemàticament i a falta d’una jornada per a la primera de les fases d’ascens a la LEB Plata. Aquesta tindrà lloc el primer cap de setmana de maig, i enfrontarà el Pardinyes i el Vic amb el primer i el segon classificats de l’altre grup, respectivament, posicions que encara s’han de determinar. El que sí que és segur és que el conjunt de Gerard Encuentra s’enfrontarà o al Menorca o al Masnou, que lluiten pel lideratge al grup A. Els lleidatans ho van aconseguir després d’una còmoda victòria en la visita al cuer, el Cerdanyola. Tanmateix, a l’inici del primer quart, el Pardinyes va acusar de poca solidesa en defensa. En atac, la defensa tancada del conjunt barceloní va obligar els lleidatans a tirar –amb encert– de triples. Al segon parcial, el Pardinyes va sortir fort amb l’objectiu d’augmentar la distància en el marcador, i ràpidament va aconseguir una renda de 14 punts. Malgrat tot, uns instants de dubte van propiciar que, quan faltava un minut per al descans, la diferència fos només de 9 punts, encara que un triple i una contra ben resolta van tornar a deixar-la en 14 al descans. Al tercer quart es van mantenir les distàncies al lluminós, però el Pardinyes va millorar en defensa, fet que li va permetre, a l’últim parcial, aconseguir un avantatge de 20 punts que ja va ser definitiu (69-89). El tècnic lleidatà, Gerard Encuentra, es va mostrar feliç amb la victòria i la classificació per al play-off: “Estem molt contents, el que hem aconseguit és una barbaritat”, i va destacar que per segona vegada seguida l’equip acaba entre els quatre primers, una cosa de més mèrit aquest any al tenir “una plantilla més curta”.