FUTBOL PRIMERA CATALANA

Pas enrere de l’EFAC

Cau a Andorra i desaprofita l’ocasió d’atrapar el Martinenc i col·locar-se segon a la taula || Els del Principat van remuntar el gol inicial de Viladegut

L’Andorra va acabar amb la dinàmica positiva de l’EFAC, que feia vuit partits que no perdia.ÀREA 11

L’EFAC va desaprofitar l’ocasió de situar-se segon, en zona de promoció a Tercera, al caure ahir a Andorra (2-1), en un partit corresponent a la jornada 26 que es va ajornar en el seu dia per convocatòries internacionals.

Durant la primera meitat hi va haver poques ocasions de perill, amb una aproximació de l’EFAC als 10 minuts que va desbaratar la defensa local i un xut de Ludo poc després que va atrapar Jordi Chiné en dos temps. En el segon acte, l’equip lleidatà va estirar les línies i va ser poc després de la represa quan Viladegut va trobar el premi del gol al rematar de cap una centrada precisa (0-1). L’Andorra es va despertar després d’encaixar aquest gol i va començar a tenir més pegada, amb una primera ocasió per a Ludo en el minut 49. Va ser al 60 quan va arribar el gol de l’empat. Àlex es va encarregar de marcar l’1-1 al rematar a porta buida una assistència de Cristian. El gol va fer molt mal a la moral de l’EFAC, ja que va començar a témer per un resultat favorable. Jordi Rubio, als 77 minuts, va tenir una ocasió a l’enviar la pilota al pal una falta escorada que ningú va arribar a tocar. Va ser un avís per als lleidatans, que a l’últim minut van veure com Rubio aconseguia la remuntada en un llançament directe de falta. L’EFAC no va poder reaccionar al 2-1 i va acabar amb un jugador menys, a més de patir l’expulsió de Joel Chiné una vegada finalitzat el partit.

L’entrenador de l’EFAC, Pablo Petreñas, va manifestar després del matx que “ens han sobrat els últims 15 minuts. Veníem de jugar un duel exigent diumenge i ho hem notat. L’ansietat de voler guanyar ens ha jugat una mala passada”.