FUTBOL PRETEMPORADA

El Lleida venç a Tàrrega

El Juvenil de l’Esportiu es va adjudicar el trofeu gràcies al gol marcat per Aneko al minut 68 || L’equip de la capital de l’Urgell va acusar les nombroses baixes

Els jugadors del Lleida Juvenil posen amb el trofeu conquerit ahir després de derrotar el Tàrrega.FRANCESC GASULL

El Lleida Juvenil es va adjudicar ahir el XXI Trofeu Ciutat de Tàrrega a l’imposar-se a l’equip de la capital de l’Urgell per 0-1, gràcies a una diana d’Aneko al minut 68. L’equip juvenil, que entrena Miki Massana, va sorprendre un rival que aquesta temporada jugarà a Primera Catalana i que es va veure perjudicat per les nombroses baixes que arrossegava. El triomf del Lleida, no obstant, va ser merescut, ja que l’equip va estar millor a la segona part després d’una primera en què el domini va ser local.

Hi va haver una part per a cada equip i la primera va ser per al Tàrrega, que va disposar de bones ocasions. Vargas va poder marcar amb sengles rematades als minuts 3 i 12 i també ho van intentar Jorba (11’) i Ferran al 34 i el 38. I un defensa del Lleida va salvar la pilota just a la línia al 45. El Tàrrega va reclamar un penal que l’àrbitre no va concedir. En aquesta primera part, el Lleida va tenir poca arribada, però hauria pogut marcar en una acció al minut 10 que va salvar Oliveros. A la segona part el ritme va descendir una mica, l’equip local va acusar cansament i les baixes van pesar encara més, però tot i així podria haver marcat en una acció de Ferran al minut 63 que el porter del Lleida va desviar.

El que no va fallar va ser Aneko, que va avançar el Lleida al marcar el 0-1 al 68, resultat que ja seria definitiu. Aneko va saber aprofitar una indecisió de la improvisada defensa local per marcar de cap el gol que donaria el trofeu al seu equip.

El gol va afectar l’equip local i el Lleida Juvenil va passar a controlar el matx i va tenir ocasions per haver ampliat la diferència, sobretot amb dos rematades de Sylla, al 77 i de Jorba al 85.