FUTBOL PRIMERA CATALANA

El Tàrrega segueix en descens

Els blaugranes no van donar continuïtat al triomf al derbi i encaixen la cinquena derrota de la temporada, que els manté a la zona baixa || L’equip tot just va crear perill davant d’un rival millor

Els urgellencs no van poder enllaçar la segona victòria en un partit en què van tenir poques ocasions de gol.ÁREA 11

El Tàrrega va patir un nou revés. Ahir va perdre per la mínima a les Comes contra un Igualada que va aprofitar millor les ocasions i que va acabar vencent per 2-1 gràcies als gols de Joel Solà des dels onze metres i de Martí Just a la recta final de partit, quan el Tàrrega ja jugava amb deu homes per l’expulsió de Dídac Castelló per doble groga. A l’afegit va arribar el gol de l’honor de Daniel Vargas per donar emoció als últims minuts, tot i que no va variar la situació i l’equip lleidatà segueix en zona de descens.

El conjunt d’Edu Berrocal venia amb la moral alta després d’aconseguir davant del Lleida B (4-0) la primera victòria de la temporada, que trencava una ratxa de quatre derrotes consecutives, però ahir no va poder allargar les bones sensacions. L’encontre va començar amb un Igualada millor posicionat sobre el terreny de joc i les ocasions se succeïen majoritàriament a la porteria d’Oliveros. Només la mala punteria i les bones intervencions del porter blaugrana van evitar que el Tàrrega encaixés el primer gol abans de la mitja hora.

Però al minut 31 l’àrbitre va assenyalar penal per unes mans dins de l’àrea urgellenca. Joel Solà es va encarregar de transformar la pena màxima per fer pujar el primer gol del partit a un Igualada que estava sent superior. Amb aquest marcador es va arribar al descans i Berrocal tenia feina per endavant per canviar la cara del seu equip.

A la represa, el tècnic blaugrana va introduir Ander Cayola amb la intenció de canviar l’estil de joc d’un Tàrrega que semblava estancat. Però el guió no va variar i al quadre de l’Urgell li costava molt fer mal a la porteria de l’Igualada, i més encara quan al minut 69 Dídac va veure la segona targeta groga i el Tàrrega es va quedar amb un jugador menys. Deu minuts després va arribar la segona diana de l’Igualada, que sentenciava pràcticament el matx. Martí Just va aprofitar una gran passada d’Antonio, després d’una gran jugada personal d’aquest, en què es va desfer de tres defenses per servir en safata el gol a un Martí Just que no va desaprofitar l’ocasió per posar el 2-0 al lluminós.

En els últims instants va arribar un gol del Santi que només va servir per maquillar el marcador. Amb aquesta derrota, el Tàrrega segueix a la zona de descens de la taula i només ha sumat quatre punts dels vint-i-un possibles.

“L’expulsió ens ha fet molt mal, encara que no hem jugat bé” L’entrenador del Tàrrega, Edu Berrocal, va assumir que ahir el seu equip no va estar fi, especialment en atac. “A la primera part l’Igualada ha estat superior i nosaltres hem defensat massa a darrere. Un punt negatiu perquè ens ha costat molt sortir i generar ocasions”, va apuntar el tècnic, que va veure millora als segons 45 minuts, encara que l’expulsió de Dídac ho va canviar tot. “Al segon temps hem millorat, hem generat més ocasions i hem jugat més bé, però quan millor hem estat ha arribat una expulsió que ens ha fet molt mal”.