MOTOCICLISME MOTOCRÒS

Tres podis lleidatans al Motocròs de Ponts

Hi van participar un centenar de pilots

A la imatge, el podi i la resta de participants de la categoria de MX50.

A la imatge, el podi i la resta de participants de la categoria de MX50.MARINA PASCUET

El Moto Club Segre lleidatà va aconseguir ahir tres podis al Motocròs de Ponts, que es va disputar al circuit el Bosquet, gestionat pel mateix club. La prova, que va comptar amb la participació de més d’un centenar de pilots repartits en set categories diferents, és la penúltima cita del Campionat de Catalunya de Motocròs de les categories MX50, MX65, MX85 Cadet i Dones. Els tres pilots del club local que van aconseguir pujar al podi van ser el lleidatà Carlos Prat en MX65, Omar Pavón en MX50 i Raúl Sánchez en MX85 cadet.

Pel que fa als podis de la jornada, en categoria MX 50 el vencedor va ser Joan Garcia, al qual van acompanyar al podi Nil Pallarès i Omar Pavón. En MX65, Carlos Prat es va proclamar campió, seguit de Manuel López i Bruno Miró. En MX85 Juvenil, Víctor Puig va ser el més ràpid, seguit d’Edgar Canet i Daniela Guillén. Pel que fa a MX85 cadet, el guanyador va ser Raúl Sánchez, que va ser acompanyat al podi per Ferran Farré i Cristian Gueche. Finalment, en dones, Jana Sánchez es va proclamar campiona, seguida per Laia Mante i Carla Magallón.