El Balaguer continua sense guanyar

Cau a casa contra el Viladecans, en un partit que guanyava 2-1 i que va canviar per complet amb l’expulsió d’Adrià || El davanter va veure 2 grogues en cinc minuts i es va encarar amb el públic

Trota controla una pilota davant la pressió de dos jugadors del Viladecans, ahir durant el partit.JOAN BOVÉ

El Balaguer continua sense trobar el camí de la victòria després de caure derrotat, malgrat haver millorat una mica la seua imatge, a casa contra el Viladecans (2-3), en un partit en el qual anava guanyant 2-1 però que amb l’expulsió d’Adrià (21’) va canviar completament de dinàmica.

El partit va començar malament per als interessos locals, ja que l’àrbitre va assenyalar penal per unes mans de Hichem al minut 9, oportunitat que Borja no va desaprofitar per inaugurar el marcador (0-1). Però, lluny d’abaixar els braços, el Balaguer es va posar les piles i va començar a dominar el centre del camp amb uns Trota i Pau molt actius. Al minut 13, Adrià va aprofitar un error defensiu del Viladecans per agafar la pilota sol davant de Santi i aconseguir l’empat (1-1). I només tres minuts més tard, en plena apoteosi ofensiva local i a la sortida d’un córner, Pau va aprofitar un rebuig des de la frontal de l’àrea per marcar un golàs d’un fort xut (2-1). Però quan millor jugaven els locals, va arribar la jugada que marcaria el partit, quan el col·legiat va mostrar la targeta groga a Adrià per una entrada. Cinc minuts abans havia vist la primera, i per tant deixava l’equip amb deu i amb més d’una hora de joc al davant.

La sortida del terreny de joc del davanter va ser polèmica, ja que es va encarar amb alguns espectadors que li van recriminar l’expulsió, encara que la discussió no va passar de les paraules.

Poc van tardar, després d’això, els barcelonins a aconseguir el gol de l’empat, al minut 31, a través del seu capità Miguel, que va aprofitar un rebuig per batre Marc (2-2). Amb l’empat es va arribar al descans.

El Balaguer va sortir conservador després del pas pels vestidors, però el Viladecans es va avançar al marcador en el minut 53 a través de Peralta (2-3). Després del gol, el Balaguer va defensar amb tres enrere i va avançar Joan per veure si podia aprofitar alguna ocasió, encara que el marcador ja no es mouria fins al final del partit.

Ara, els de Jordi Belló són catorzens a únicament un punt del Tàrrega, que és el primer equip en descens. Aquest diumenge vinent, els de la Noguera visiten el Vilanova i la Geltrú (12.00 hores).

Belló: “Ja canvia la dinàmica”

L’entrenador, Jordi Belló, es va mostrar resignat amb el resultat i no va voler valorar l’expulsió d’Adrià. “El col·legiat li ha mostrat dos grogues i ens hem quedat amb deu”, va dir Belló, que va valorar l’esforç dels seus jugadors, “que han jugat durant 75 minuts en inferioritat numèrica”. “Estàvem jugant bé i anàvem manant en el marcador. Però així és el futbol i no sabem què hauria passat sense l’expulsió. Ens n’anem de buit però crec que a poc a poc anem canviant la dinàmica”, va assenyalar el tècnic.