BÀSQUET LLIGA FEMENINA

Segona derrota consecutiva

Aniina Aijanen disputa un rebot amb Lucila Pascua.

Aniina Aijanen disputa un rebot amb Lucila Pascua.GERNIKA KIROL ELKARTEA SASKIBALOIA

El Cadí la Seu va encaixar ahir la segona derrota consecutiva al caure a la pista del Gernika (56-51) en un partit que va decidir la falta d’efectivitat en els minuts finals. En els últims cinc minuts, l’equip que dirigeix Bernat Canut només va ser capaç d’anotar dos punts, un handicap que van aprofitar les basques per mantenir la seua condició d’invictes. Des dels primers minuts el Cadí no es va trobar còmode, anotant només des de la línia exterior i encaixant un parcial de sortida de 10-3. Van respondre les lleidatanes amb Kraker i Bahí, però el Gernika se’n va anar al final del primer acte al davant (16-11). La intensitat defensiva va fer que al segon quart les de l’Alt Urgell tornessin a ficar-se dins del partit i van arribar al descans amb el matx igualat (23-23) i les opcions intactes de sumar la tercera victòria de la temporada.

Tanmateix, el Gernika va començar a trobar les seues millors jugadores i el Cadí va intentar seguir-li el ritme anotador. Al final del tercer quart es va arribar amb un ajustat 42-38. Va ser a l’inici de l’últim parcial quan va semblar que les lleidatanes podien donar el cop definitiu, situant-se 4 punts a dalt després d’un parcial de 0-7 (43-47). Van reaccionar les locals a falta de 5 minuts i allà es va acabar la capacitat anotadora del Cadí. Només dos punts (dos tirs lliures de Kraker i Hempe) van ser un bagatge pobre per afrontar amb garanties la recta final d’un duel que va sentenciar amb calma un Gernika que segueix entre els millors de la Lliga.