FUTBOL PRIMERA CATALANA

El Borges Blanques continua sense saber guanyar a casa

El Borges Blanques es va avançar, però el Tàrrega va donar la volta al marcador abans d’acabar la primera part || Els locals van empatar en l’última jugada

Alberto, del Tàrrega, refusa una pilota davant de diversos jugadors del Borges.

Alberto, del Tàrrega, refusa una pilota davant de diversos jugadors del Borges.ITMAR FABREGAT

El Borges Blanques continua sense saber guanyar a casa al perdre també ahir contra la UE Tàrrega per 1-2. El partit va ser molt intens encara que l’equip local, malgrat haver marcat l’1-0 inicial molt aviat, es va veure sorprès per la pressió exercida pels visitants, que els locals no van poder superar en cap moment, sobretot a la primera meitat.

Al primer temps, els targarins es van mostrar superiors fins al punt de donar la volta al marcador, que van inaugurar els locals al minut 10 gràcies a Aitor, que va aprofitar una centrada de la dreta per establir l’1-0. Abans, tanmateix, el Tàrrega hauria pogut avançar-se al minut 5, quan Joni va aprofitar una centrada local per posar el perill a la porteria de Xammar, encara que sense conseqüències. Al minut 13 va ser Vargas qui hauria pogut empatar, encara que el seu xut va impactar al pal. Malgrat això, al minut 16, Jofre sí que va veure porteria i va aconseguir arribar a l’empat (1-1), aprofitant una bona passada de Joni. A partir d’aquest moment, el matx es va convertir en un perill constant a l’àrea local. Al minut 18, Leo, a la sortida d’un córner, va posar a prova un bon porter local. Al minut 37, en ple setge targarí, Vargas va filtrar una pilota entre els dos centrals del Borges Blanques perquè Joni establís l’1-2 al marcador.

Després de la mitja part, el Tàrrega, necessitat de punts, es va replegar al seu camp, dificultant les accions atacants del Borges Blanques, que no trobava la manera de generar perill sobre la porteria d’Oliveros, que només va haver d’anar a totes en l’última jugada del partit, en el qual el Borges hauria pogut empatar.

L’entrenador del Tàrrega, Eduard Berrocal, es va mostrar molt satisfet amb l’actitud del seu equip. “La clau ha estat en l’esforç de l’equip. Hem fet la millor primera meitat en el que va de temporada”, va explicar.

L’entrenador del Borges Blanques, Manel Cazorla, d’altra banda, es va mostrar molest amb el seu equip. “Hem jugat els pitjors minuts en els 9 partits que portem i ens han guanyat en intensitat, això no pot ser”, va declarar després del partit.