EL MILLOREL PITJOR

El Balaguer no aixeca cap

El Balaguer acusa els errors defensius i no materialitza les ocasions || Dinàmica negativa dels de Belló, que sumen un punt dels últims quinze

Un jugador del Balaguer pugna per la possessió de la pilota amb un rival.

Un jugador del Balaguer pugna per la possessió de la pilota amb un rival.ÁREA 11

El Balaguer va sortir del Parc del Garraf amb les mans buides, així que segueix la ratxa negativa de resultats. Els homes de Jordi Belló van fer un partit seriós però insuficient per tornar a Lleida amb punts, i ja són cinc partits consecutius sense conèixer la victòria. Va començar el matx amb un Vilanova més ben situat al terreny de joc, imposant el control sobre el joc i les primeres aproximacions es produïen a l’àrea visitant, sense intimidar Alfred.

A l’equador del primer temps, el Balaguer va reaccionar i va minimitzar el joc local consolidant un bon futbol traduït en ocasions de gol. Una de les quals hauria pogut significar el 0-1 abans d’arribar al descans, però el marcador no es va moure i el 0-0 va fer justícia.

A la represa, el guió va ser el mateix que el de la primera part, sense un dominador clar de l’esfèrica però amb arribades a les àrees. El quadre visitant va poder avançar-se després d’una ocasió manifesta de gol, però l’efectivitat no va acompanyar els de la Noguera. La traça ofensiva del Balaguer intimidava els locals, però seria només un miratge ja que després d’un error defensiu, Vall no perdonava des dels onze metres i transformava la pena màxima, que havia arribat per una badada de la defensa. L’envestida final dels de la Noguera no va servir per igualar el partit i Pujol va aprofitar a l’últim minut per sentenciar amb el 2-0 definitiu, castigant un Balaguer minvat d’esperança.

“Estem en una situació complicada” El tècnic del Balaguer reconeixia la situació complicada per la qual travessa l’equip. “Sabem que estem en una situació difícil, els jugadors estan tocats per com hem perdut avui, però només ens queda treballar per revertir la situació.” Belló va manifestar que el més just hauria estat el repartiment de punts i va condemnar els errors al darrere: “Al segon temps el Vilanova ha estat superior però no han tingut ocasions clares de gol. Era un partit de 0-0, però una badada defensiva al final del partit ha permès al rival posar-se per davant.” El plantejament de l’entrenador va donar esperança al Balaguer, que s’esfumaria en el 89’ amb el 0-2, després del setge final.