EL MILLOREL PITJOR

El Borges es deixa remuntar

Els homes de Manel Cazorla van malgastar un avantatge de 3-1 a la segona part || Els locals van acariciar la primera victòria a casa, però l’Igualada va ser millor durant els últims minuts

Valero pressiona un jugador de l’Igualada en una de les accions que van tenir lloc al partit disputat ahir.STEFI GABRIELLE

El Borges va estar a prop d’aconseguir la primera victòria a casa d’aquesta temporada, però un bon Igualada va capgirar el marcador als últims minuts (3-4). L’encontre va començar malament per als interessos de l’equip entrenat per Manel Cazorla ja que, quan només s’havien disputat 9 minuts del partit, Martí va aprofitar una centrada per la banda dreta per batre el porter local Xammar (0-1). A partir del minut 20, els locals van reaccionar i van començar a aproximar-se amb perill als voltants de la porteria defensada per Rivera. Primer, per mitjà d’un cop de cap de Riki que es va perdre per sobre del travesser i, poc després, una altra esplèndida rematada de cap del mateix Riki, a centrada de Torné, va significar el gol de l’empat (1-1, 26). Tan sols tres minuts més tard, de nou Riki va fer valer la seua capacitat rematadora de cap per, a la sortida d’un córner, establir el 2-1 en el marcador.

Al minut 32, Torné va estar a prop d’ampliar les distàncies per al Borges, però la seua rematada no va veure porteria per escassos mil·límetres. Pelegrí també va vorejar el 3-1 amb una nova rematada de cap, però la pilota es va perdre per la banda esquerra de la porteria visitant. Finalment, la insistència local va fructificar i Aitor, després d’una gran jugada dels locals, va batre el porter Rivera i va fer pujar el 3-1 en el marcador abans del descans (44’).

A la segona part, el domini del Borges es va diluir contra un Igualada molt intens que va tenir la primera ocasió de gol clara al minut 57 i, poc després, va aconseguir el 3-2 per mitjà de Llobet (63’). L’equip visitant va avançar les línies i va posar en un compromís un Borges que es va tancar a darrere i va esperar l’oportunitat en algun contraatac que mai va arribar. Per la seua banda, l’Igualada cada vegada s’aproximava amb més perill a l’àrea local fins que, al minut 82, Franco va batre Xammar amb un gran xut davant del qual el porter del Borges no va poder fer res (3-3). Sense temps per reaccionar, els homes de Manel Cazorla van acabar encaixant el 3-4 definitiu al minut 85 per mitjà d’una vaselina de Martí.

La pròxima jornada, el Borges visitarà el camp del penúltim classificat, el Gavà.

No obstant, “quan hem encaixat el 3-2 després del descans, ens han tornat a visitar els fantasmes de les anteriors derrotes a casa i, de forma incomprensible, no sé si pels nervis o per l’estat anímic, hem acabat perdent un partit que teníem molt ben encaminat”.

“Hem perdut de forma incomprensible”

L’entrenador del Borges, Manel Cazorla, va assenyalar després de la derrota que “no hem començat bé el partit, però hem remuntat el gol visitant i hem acabat arrelant una primera primera part molt bona”.