HOQUEI

Partidàs del Llista i victòria sobre el Liceu

L’equip lleidatà derrota l’equip gallec en un partit vibrant

Partidàs del Llista i victòria sobre el LiceuCARLES MIRANDA

El Lleida Llista ha aconseguit avui una victòria de prestigi al guanyar per 5-4 al Liceo, segon en la classificació de l’OK Lliga i que només havia perdut un partit. L’equip lleidatà, que no ha pogut comptar amb el lesionat Bruno Di Benedetto, ha jugat un gran partit i s’ha emportat un merescut premi superant a un dels grans de la competició.

El Llista ha plantat cara al Liceo des dels primers segons i ha començat a tenir ocasions clares tot i que, com en els últims partits, sense encert. Incluso Andreu Tomàs ha fallat un penal en el minut 6.

El Liceo s’ha avançat al marcador gràcies a un gol marcat per Marc Coy en el minut 9 (0-1). L’equip d’Albert Folguera no ha baixat el nivell i ha continuat buscant la porteria gallega. El premi a la seua insistència ha arribat en el minut 18, quan Andreu Tomàs ha aprofitat un llançament de falta per marcar l’1-1. I a poc més de dos minuts per al descans, Roberto Di Benedetto ha anotat el 2-1. A falta de 24 segons César Candanedo ha vist una doble targeta blava, però Lluís Tomàs ha parat el llançament de Carlo Di Benedetto, amb la qual cosa el 2-1 s’ha mantingut en el descans.

En la segona part el Liceu ha anotat el 2-2, però el Llista s’ha encoratjat, ha fet tot un recital de joc i Maxi Oruste ha marcat el 3-2 en el minut 38 i, un minut més tard, Roberto Di Benedetto ha fet el 4-2 en transformar una falta directa.

Els últims minuts han estat vibrants. Dos gols de Carlo Di Benedetto, germà de Bruno i Roberto, han posat el 4-4 al marcador i, en un tens final, amb dos gols anul·lats al Llista i diverses targetes blaves als seguidors gallecs, Joan Cañellas ha marcat el 5-4 quan només faltaven deu segons. Gran victòria que atansa al Llista a la Copa.