BÀSQUET EUROLLIGA

El Barça naufraga a la pista del Reial Madrid

Adam Hanga bota la pilota davant de Jaycee Carroll.

Adam Hanga bota la pilota davant de Jaycee Carroll.EUROLEAGUE.NET

El Reial Madrid va aconseguir una aclaparadora victòria en el clàssic de l’Eurolliga, un partit per oblidar d’un Barça que va pagar cars els seus errors al segon quart. El parcial de 0-13 al tercer quart ja no va tenir incidència perquè el matx estava sentenciat. L’encert de Thompkins va disparar les diferències ja a l’últim quart.

El Reial Madrid va fer efectiva la revenja de la derrota a la Lliga vint dies abans i va obrir bretxa al costat de Fenerbahçe i CSKA al tren de la zona alta de l’Eurolliga, amb un 10-2 molt diferent al 6-6 d’un Barça apallissat ja al descans (53-30) i amb molta feina al davant. El Madrid es va posar les piles en defensa i en atac al mateix temps que el Barça es va dessagnar a poc a poc.

Per la seua part, el Baskonia es va imposar a la pista del Maccabi de Tel-Aviv (79-81).