Sevilla i Vila-real accedeixen a setzens

Passen amb el Betis, ja classificat

Els jugadors del Sevilla celebren el tercer gol, obra de Banega.

Els jugadors del Sevilla celebren el tercer gol, obra de Banega.EFE

Sevilla i Vila-real van segellar ahir la seua presència en la ronda de setzens de final de l’Europa League al guanyar els respectius partits en l’última jornada de la fase de grups i acompanyaran el Betis en el sorteig de dilluns.

Els andalusos van derrotar per 3-0 el Krasnodar i van accedir a la següent ronda com a primers de grup. Ben Yedder va avançar els locals als 5 minuts i el francès va sentenciar poc després marcant el 2-0. A la segona meitat, després que el Krasnodar es quedés amb un jugador menys, el Sevilla va anotar el tercer gràcies a Banega, que va transformar un penal.

D’altra banda, el Vila-real també va complir i va derrotar per 2-0 l’Spartak de Moscou, aconseguint també el primer lloc del seu grup. Chukwueze va avançar els castellonencs als 11 minuts i Ekambi va marcar el segon en els primers compassos de la segona meitat. Finalment, el Betis, que ja tenia segellada la classificació per a setzens, va tancar la fase de grups proclamant-se campió de l’F malgrat empatar amb el feble F91 Dudelange de Luxemburg (0-0) en un duel dominat pels andalusos, però on els va tornar a faltar punteria.