Dura derrota del Balaguer contra el cuer

El Balaguer ha sumat només 1 punt dels últims 15 || La desconnexió en moments clau va ser determinant

Una acció del partit d’ahir entre el Cambrils i el Balaguer.

Una acció del partit d’ahir entre el Cambrils i el Balaguer.ÁREA 11

El Balaguer va caure derrotat ahir al camp del fins ahir cuer, el Cambrils, (4-2) per culpa d’un error en una de les primeres jugades del partit i la falta de concentració en els trams decisius del xoc. Amb aquesta derrota, el conjunt de Jordi Belló continua sense aixecar el cap i suma un punt dels últims 15 disputats i cinc dels últims 33.

La primera part va ser de domini de l’equip tarragoní. Jorge Granado va avançar el Cambrils al minut 13 després d’aprofitar una badada defensiva dels lleidatans. A partir de llavors, el conjunt de la capital de la Noguera va agafar el comandament del joc a través de la possessió de la pilota, encara que no acabava d’inquietar la porteria rival. Passaven els minuts sense que succeís res, encara que a falta de set per arribar al descans va arribar el gol visitant d’Obed Nii per empatar un partit que no havia començat de la millor manera per als lleidatans. Després del gol, i malgrat l’esforç que havia suposat, va arribar la desconnexió i el Balaguer va encaixar un altre gol just abans d’arribar al descans, obra de Joan Avante amb una espectacular vaselina des de lluny.

Es va arribar al descans amb el 2-1 a favor d’un Cambrils Unió que semblava tenir el control del partit. Després de la represa, va arribar ràpidament el tercer gol per als tarragonins. El Balaguer, tanmateix, no es va deixar enfonsar pel 3-1 i va continuar connectat al matx i va recuperar el control del cuir per tornar a generar ocasions. Al 65, Xavier Gabernet va donar emoció a l’última mitja hora amb el 3-2. Els últims compassos van ser de domini per als de la Noguera, encara que la superioritat no s’acabava transformant en ocasions molt clares per culpa de la mala punteria i l’encert del meta del Cambrils. Tot plegat va fer que s’arribés al temps afegit amb el resultat de 3-2 favorable als locals. Just llavors va arribar el quart gol d’un Cambrils que sentenciava el que va ser un duel amb moltes intervencions i protestes i que va finalitzar amb 14 targetes grogues i una roja per a Eric Trota després del xiulet final.