FUTBOL PRIMERA CATALANA

Una altra derrota a casa

El Borges perd el cinquè partit al seu feu i continua sense vèncer com a local || Manel Cazorla confia que “l’aturada anirà bé per canviar la dinàmica”

Un jugador del Borges Blanques controla la bimba davant la pressió rival.

Un jugador del Borges Blanques controla la bimba davant la pressió rival.AMADO FORROLLA

El Borges continua sense trobar la manera de vèncer a casa i el Viladecans va aprofitar la situació ahir per emportar-se els tres punts. El Borges no va saber tancar el partit després d’una gran primera part amb avantatge i amb diverses ocasions per ampliar el marcador. El Viladecans va demostrar la seua fortalesa empatant ràpidament i capgirant tot seguit el marcador a la segona meitat malgrat les escomeses del conjunt local en l’últim quart d’hora de joc.

Als quinze minuts de joc, una falta centrada al capdavant de Llorenç va entrar dins de la porteria de Jaime, avançant el Borges Blanques. Abans del descans, el Borges va tenir una ocasió claríssima a les botes d’Eudald, que va fregar el pal després d’una gran jugada col·lectiva.

A la segona meitat, el Viladecans va començar a reaccionar i al cap de pocs minuts Eric va driblar un defensor i va anotar l’empat amb un xut imparable per a Montseny.

Després d’un parell d’ocasions per als dos conjunts, Ferri, en posició dubtosa, va avançar el Viladecans quan encara no s’havien disputat els primers quinze minuts de joc de la segona part. Arran del gol, el Borges va començar a avançar les línies, però el Viladecans va posar en un compromís la defensa blanca en més d’un contraatac sense que es mogués el marcador.

Als minuts finals, el Borges ho va intentar de totes les formes però la defensa del Viladecans i Jaime van evitar l’empat dels locals i li van donar la victòria a l’equip barceloní, que va trencar la ratxa de quatre empats consecutius. “Ens hem avançat i hem arribat al descans amb 1-0, però l’1-1 ha arribat molt ràpid, cosa que ens ha fet molt mal. Seguidament ha arribat l’1-2” declarava Manel Cazorla després de destacar la gran primera part del seu equip. “Ens anirà molt bé aquesta aturada per fer un reset i canviar aquesta dinàmica a casa” va dir comparant el rendiment del Borges en els partits com a local a diferència dels de visitant.

Finalment, va destacar que després del pròxim partit a casa del Vilanova, començarà una segona volta emocionant en la qual esperen millorar la dinàmica a casa.