MOTOCICLISME COMPETICIONS

Castro gana a Rufea

El Motocròs Ciutat de Lleida tanca la temporada del Trofeu provincial Ara Lleida || Més de 150 pilots van participar en la prova de la capital del Segrià

Un moment d’una de les carreres del Motocròs Ciutat de Lleida disputat al Circuit de Rufea.AMADO FORROLLA

El Circuit de Rufea de Lleida va acollir ahir el Motocròs Ciutat de Lleida, l’última cita del calendari del Campionat provincial Ara Lleida i del Trofeu Moto Club Segre d’aquesta temporada. La prova va comptar amb la participació d’uns 150 pilots aproximadament que es van dividir en set categories: MX1, MX2, MX3, MXAficionats, MX85, MX65 i MX50. La cita, a més, comptava també amb la presència dels germans Màrquez, Marc, el set vegades campió del món que es troba ara en procés de recuperació després d’una intervenció a l’espatlla esquerra, i Àlex, que va participar en el trofeu en categoria MX65. El pilot de Cervera de Moto 2 va aconseguir la sisena posició a la classificació final.

Pel que fa als resultats, a la categoria reina, MX1, el guanyador va ser Sergio Castro, que es va imposar al davant de Nil Acarons i Francesc Mataró, que van ser segon i tercer, respectivament. En categoria MX2 es va proclamar campió Simeó Ubach. En segona posició es va classificar Oriol Casas i a la tercera, Raúl Sánchez. En aquesta categoria també destaca la sisena posició del pilot de Moto2 Álex Màrquez.

El pilot de Cervera de Moto 2 Àlex Màrquez va ser segon en la categoria MX65

A la prova de categoria MX3, Albert Armengol va pujar a dalt de tot del podi, acompanyat al segon calaix per Àngel Davins, i per la seua part Cristian Ardèvol, es va classificar en tercera posició. La victòria final pel que fa a la categoria d’MXAficionats va ser per a Urtzi Markiegi. El segon millor va ser Albert Molina i el tercer classificat va ser Àngel Petit.

En categoria MX85, Víctor Puig es va proclamar campió, i es va classificar al davant d’Unai Aguiló, que va ser el segon classificat, i Aleix Martí, que va ser tercer. En MX65, el més ràpid va ser Brian Uriarte, que es va proclamar campió per davant de Dídac Arfelis, segon, i Álex López, tercer.

Finalment, a la categoria MX50, Eric Rubio va aconseguir la primera posició, i va superar així Aina Arfelis, que va ser segona, i Ivan Martínez, que va ser tercer.