BÀSQUET EUROLLIGA

El Barça remunta davant de l'Efes turc i confirma la seua millora a Europa

Kevin Pangos, pressionat per dos rivals de l’Anadolu Efes.

Kevin Pangos, pressionat per dos rivals de l’Anadolu Efes.EUROLEAGUE.NET

El Barça Lassa va tancar ahir amb una soferta victòria contra l’Anadolu Efes (80-65) la primera volta de la fase regular de l’Eurolliga, amb actuació destacada de Pierre Oriola. El pivot lleidatà va firmar 14 punts i va ser clau en el parcial de 20-5 que va permetre als de Pesic capgirar el marcador al tercer quart, per confirmar la recuperació a la màxima competició europea. Gràcies a aquest bon resultat, amb remuntada inclosa, els blaugranes encadenen dos triomfs consecutius i se situen provisionalment a la zona de play-off, amb balanç de 8-7. Per la seua part, l’equip turc va encaixar la sisena derrota del curs (9-6) i s’allunya de les primeres posicions. Per la seua part, el Kirolbet Baskonia, que venia de perdre la setmana passada davant del Barça, va reaccionar a l’últim quart contra el Khimki i va vèncer a Moscou per 77-85, després de recuperar sensacions a l’últim quart per a la setena victòria.