FUTBOL PREMIER LEAGUE

El City de Guardiola derrota el líder Liverpool i trenca la imbatibilitat

Pep Guardiola celebra la victòria del City sobre el Liverpool.

Pep Guardiola celebra la victòria del City sobre el Liverpool.PREMIER LEAGUE

El Manchester City va vèncer ahir el Liverpool per 2-1, amb gols d’Agüero i de Sané, en un partit decisiu pel títol de la Premier League. El City va demostrar al Liverpool qui és el campió i, de passada, va acabar amb la imbatibilitat dels reds després de 21 xocs sense conèixer la derrota.

L’Etihad Stadium va viure un duel intens, gairebé una final per als locals d’acord amb els seus 47 punts abans del xiulet inicial, i que es van convertir en 50 després d’un treballat triomf. Per la seua part, el Liverpool en tenia 54 i una victòria en aquesta visita hauria servit per ampliar a 10 els punts d’avantatge sobre el City, que ara queda a només 4, amb la Premier molt oberta i el Tottenham, segon amb 48, també lluitant pel títol.

Els pupils de Pep Guardiola van sortir amb ímpetu i van dominar al primer temps, si bé els faltava concretar les ocasions de perill i van estar a prop de pagar-ho car en una jugada rocambolesca als 15 minuts. Després d’una paret al límit de l’àrea, Salah va filtrar una passada rasa al desmarcatge del seu company Sadio Mané, que va llançar un tret creuat. Kun Agüero va marcar l’1-0 al minut 40 i amb aquest resultat es va arribar al descans. Firmino va empatar per al Liverpool al 64, però Sané va segellar la victòria local amb el 2-1 al minut 72.