L'Espanyol reacciona a temps i rescata un punt amb el Vila-real

Aixeca un 2-0 desfavorable en només 5 minuts

Karl Brillat Toko Ekambi i Mario Hermoso, defensa de l’Espanyol, disputen una pilota.EFE

El Vila-real va deixar escapar la victòria davant de l’Espanyol (2-2) en un partit en què els locals van arribar a dominar per 2-0, però no van saber frenar la reacció del conjunt blanc-i-blau, que va es despertar al segon període després d’una pobra primera part. En els primers compassos de l’encontre es va percebre un excés de respecte en els dos conjunts per la por de cometre un error que condicionés aviat el xoc. A mesura que avançava el partit es va fer més patent la intensa pressió del Vila-real al centre del camp, tot i que sense poder treure rendiment a la porteria contrària. La insistència castellonenca va tenir premi als 37 minuts, en una falta lateral treta per Cazorla que Gerard Moreno va rematar de cap al travesser, però que Iborra va convertir en gol al rebutjar-la. L’Espanyol va sortir amb una altra actitud al segon temps. Va sortir de la seua àrea i se’n va anar a buscar el gol de l’empat. Després de la intensa sortida del rival, el Vila-real va poder refer-se al cap d’un quart d’hora de la seua pobra posada en escena, va guanyar metres i fruit d’això va arribar una pilota al pal de Pedraza. A més, un penal d’Hermoso a Ekambi posava més difícil el duel a l’Espanyol. Cazorla el va transformar en gol al 65. Tot i la precipitació, l’Espanyol va agafar aire amb un gol en pròpia de Bonera i van tornar els dubtes que han acompanyat el Vila-real tota la temporada. Als nervis locals es va unir una nova escomesa visitant que va portar l’empat amb un gran gol de Rosales (80’). Durant al recta final Vila-real i Espanyol van buscar la tercera diana que els donés els tres punts en joc, si bé el gol no va arribar a les envestides finals.