Un empat que té gust de poc

El Lleida B va merèixer guanyar en una bona segona part || L’equip ha sumat 7 dels 9 últims punts en joc

Un jugador del Lleida B porta la pilota davant de la pressió d’un defensa rival.ÁREA 11

El Lleida B va sumar un punt a la visita al camp del Vista Alegre. Amb aquest empat, ja van tres jornades seguides sense perdre amb dos victòries i un empat per anotar-se set punts de nou de possibles, en una dinàmica positiva en aquest inici de segona volta. Va ser un empat sofert i amb polèmica, perquè el conjunt de Jordi López va protestar fins en tres ocasions tres possibles penals a l’àrea del Vista Alegre, però el col·legiat no els va considerar com a infracció.

L’encontre va començar amb un Lleida B incòmode sobre el terreny de joc. Els va costar molt als de Jordi López aconseguir el control de la pilota mentre el Vista Alegre arribava amb facilitat a la porteria de Víctor, encara que sense gaire perill. Els minuts seguien passant i el filial ilerdenc continuava sense pressionar bé la sortida de pilota del conjunt local. A la mitja hora de joc va arribar el gol local, marcat per Adri López (1-0).

El gol va fer justícia al que s’havia vist fins al moment durant el matx.Deu minuts després i abans que s’arribés al descans, el Lleida B va protestar un penal a l’àrea de Gallardo. El col·legiat no el va assenyalar i va acabar expulsant Gerard Angerri, jugador suplent del Lleida que no podrà disputar el pròxim partit a casa contra el Tàrrega.

Ja a la segona part, el Lleida B va canviar la cara al duel i el seu joc va millorar ostensiblement respecte al que havien mostrat els primers 45 minuts. L’atac ilerdenc el va liderar Soldevila, que va crear molts problemes a la defensa local. Al minut 55 la insistència de Soldevila va tenir premi i ell mateix va materialitzar l’1-1. L’empat va equilibrar justament el xoc segons com transcorria el segon temps. Després del gol, els de Jordi López van anar a totes i ho van continuar intentant, i van tenir més ocasions per culminar la remuntada, sobretot dels peus d’un Soldevila que no va poder aconseguir el doblet. En aquest segon temps, el Lleida B va reclamar dos possibles penes màximes més dins de l’àrea local, però que l’àrbitre no va assenyalar.

L’empat ja va ser el resultat definitiu i al punt sumat cal afegir el fet de tenir a favor el goal average particular amb un rival directe com és el Vista Alegre.

“Crec que hem merescut més que un empat”

Al finalitzar el partit, l’entrenador del Lleida B, Jordi López Mena va declarar: “Durant la primera part hem estat imprecisos i ens ha costat adaptar-nos al camp. Ells han marcat en un error nostre en la pressió, però al segon temps hem estat superiors. Solde ha fet un bon gol i hem tingut diverses oportunitats més. També s’hauria pogut assenyalrar un penal a favor.” Sobre el moment de forma de l’equip, va afegir: “Estem en una bona dinàmica, malgrat les baixes, que ens han fet alinear juvenils que ho han fet molt bé. Estem contents amb el resultat.”