Al Borges se li escapen dos punts

Empata en un partit obert i amb alternatives || Els de les Garrigues acumulen ja 5 jornades sense perdre

Els jugadors del Borges celebren un dels gols.

Els jugadors del Borges celebren un dels gols.MAGDALENA ALTISENT

El Borges va empatar amb el Cambrils en un partit amb moltes alternatives. Els locals van saltar al camp per aconseguir la segona victòria consecutiva al Municipal i confirmar el bon moment de forma. El duel va estar ple de desajustaments per part dels dos equips, que van acabar firmant taules. El xoc va començar malament per als locals, ja que molt aviat Clewley va obrir el marcador amb un bon xut des de la frontal de l’àrea aprofitant un mal rebuig de la defensa. Al minut 17, el Cambrils va tenir una altra ocasió però la centrada de Chiribao es va passejar per davant de la porteria de Xammar sense trobar rematador. El primer xut del Borges va arribar al minut 18, de les botes de Dani Pujol, però la rematada en semierror va ser ben bloquejada pel porter del Cambrils. Dos minuts després, el mateix jugador va aconseguir l’empat amb una rematada dins de l’àrea petita (1-1). El gol va animar els amfitrions i Aitor va tenir el segon en un fort xut que Sergi va enviar, patint, a córner al 22. Ramonet va estar a punt de marcar però la seua rematada va poder ser desviada per la defensa visitant. Al minut 30, un córner servit per Aitor va ser desviat per Morell al fons de la seua porteria en l’autogol que va col·locar el 2-1 al marcador. Al 40, Aitor hauria pogut augmentar el seu compte però la tramesa va ser interceptada per Sergi. El 2-2 va arribar en un error defensiu del Borges, que va deixar sol Chiribao davant de Xammar. Just abans del descans, Sobrepere va posar de nou en avantatge els locals amb una rematada a boca de canó (3-2). Al 56, un defensor del Cambrils va evitar in extremis la rematada d’Aitor a passada enverinada de Dani Pujol a l’esquena de la defensa. Torné va tenir la seua oportunitat en una doble ocasió que el porter visitant va treure fora. El Borges no va cessar en l’intent de tancar el partit i Valero va estar a punt de fer-ho després d’un córner però el seu xut creuat es va perdre per poc. El Cambrils hauria pogut empatar al 85 però Xammar va aturar la rematada d’Erik. Al 87, una falta treta pel Cambrils va ser rematada pel mateix Erik després de dos rebutjos. Amb el temps gairebé esgotat, Aitor va tenir una altra ocasió, però va xutar fora.

“Hem d’encaixar menys gols”

L’entrenador del Borges Blanques, Manel Cazorla, va declarar al finalitzar el partit: “Ens trobem en una bona ratxa de resultats i és important el fet d’acumular cinc setmanes sense perdre, però hem de ser conscients que si volem sumar de tres en tres hem de tancar la nostra porteria.”