EL MILLOREL PITJOR

Acaben esgotats

Un ICG Força Lleida plagat de baixes cau a Melilla i encaixa la tercera derrota seguida || Aguanta fins al tercer quart, però l’absència de rotació elimina les seues opcions

Josh Steel pressiona el jugador local Txemi Urtasun.

Josh Steel pressiona el jugador local Txemi Urtasun.CLUB MELILLA BALONCESTO

L’ICG Força Lleida no va poder frenar la ratxa de mals resultats a Melilla i va encaixar la tercera derrota seguida (83-72). Fins al tercer quart va poder plantar cara al segon classificat, però a l’últim va acabar cedint, esgotat per l’escassa rotació. Sense els lesionats Fall i Djuran, Serna va haver de recórrer a quatre vinculats, a l’espera de poder comptar la setmana que ve amb els nous fitxatges: Cleare i Djukanovic.

Bona arrancada per part de l’ICG Lleida, amb Kyei com a estilet en atac. Set punts de l’australià, que va tornar al quintet titular, van permetre un 5-11 de sortida culminat amb un triple de l’aler pivot. Serna va començar la rotació i va donar entrada a Stutz per donar descans a Mbaye. El Melilla va començar a entonar-se a partir de llavors i va aconseguir capgirar el marcador. Va entrar Steel per protegir més l’exterior, però els locals van acabar firmant un parcial de 9-0 (14-11). Serna va donar entrada al vinculat Lafuente i la pilota va tornar a circular amb més fluïdesa, trobant Quintela puntualment. Gràcies a un triple del gallec, l’ICG va tornar a situar-se al davant (16-18), però els de Melilla van tornar a fer gala de la seua qualitat individual i més fons d’armari per tancar el primer quart amb un ajustat 22-18.

A l’espera que s’incorporin els fitxatges, Serna només va comptar amb set jugadors de la plantilla

Aviat va haver de parar el duel Serna, ja que els primers punts de Vucetic i Balaban completaven un parcial de 10-0, amb el qual els locals se situaven 26-18. L’ICG Lleida va respondre amb dos penetracions de Chapela, però el Melilla va tornar a colpejar i tot just dos minuts més tard el tècnic lleidatà va tornar a demanar temps pel perill que els locals trenquessin el partit (30-22). Triple de Quintela i nova aparició de Kyei. Culminació amb un altre triple de Chapela i aquesta vegada era Alcoba el que havia d’aturar el partit a falta de 5:11 per al descans i 32-31 en el marcador. El Melilla estava veient com un equip amb nombroses baixes li estava pujant a l’esquena. Nou parcial de 0-5 amb un triple de Chapela i cistella de Feliu i de nou temps d’Alcoba (32-36). Feliu va posar els seus 6 a dalt amb dos tirs lliures, però el Melilla va respondre amb un triple de Franch. Petita empenta dels locals, que van aconseguir ajustar el marcador al descans, tot i que amb un ICG Lleida al davant (39-40). Moltíssim mèrit per al conjunt de Jorge Serna, amb Kyei i Chapela anotant la meitat dels punts lleidatans.

Intercanvi de triples en un inici del tercer quart molt dinàmic, amb un estratosfèric Chapela, que va mantenir l’ICG al davant en el marcador. Tanmateix, Kyei va començar a tenir problemes en la defensa de jugadors molt més físics, com Dos Anjos. El brasiler va tornar a anivellar l’electrònic (50-50) i l’australià se’n va anar a la banqueta amb la tercera personal. Intercanvi de cistelles que deixaven el partit en mans del que fallés menys. Van ser els lleidatans a l’últim tram del tercer quart i Serna va haver de gastar el primer temps amb el segon triple consecutiu de la Melilla que va suposar el 60-54. Steel va respondre amb un altre triple, Balaban amb una safata i Feliu va tancar el tercer quart amb dos trets lliures per al 62-59.

El Melilla va sortir a totes en els últims deu minuts, amb el joc interior com a millor carta. Es va posar 7 punts a dalt (66-59) abans que Steel contestés amb la primera cistella per a l’ICG Lleida. Però les cames començaven a pesar i l’encert dels lleidatans va caure en picat, mentre que els nord-africans van continuar castigant una vegada i una altra a través de Balaban. Amb el 72-61 del jugador local, Serna va aturar el partit. Era la màxima diferència a favor del Melilla i quedaven 6:22.

Amb prou feines podia respondre l’ICG Lleida, al qual li van continuar sense entrar els tir exteriors. Va respondre amb Mbaye i Kyei, però els locals anaven directes a buscar un nou triomf. Franch va posar una nova màxima de 12 (76-64) a falta de tres minuts. El Melilla només va haver de mantenir el domini i d’acabar sentenciant un ICG Lleida que va acabar fet pols.