Pas important de l'AEM cap a l'ascens

Les lleidatanes sumen el tercer triomf consecutiu

Un instant del partit entre l’AEM i el Sant Gabriel.

Un instant del partit entre l’AEM i el Sant Gabriel.AMADO FORROLLA

L’AEM va fer un pas molt important ahir per aconseguir l’ascens a Primera B a l’encadenar davant del Sant Gabriel el tercer triomf (5-1). Les lleidatanes van golejar un rival que va plantar més cara del que reflecteix el resultat. A més, el matx també va servir per veure el debut de Maria Gómez amb el primer equip amb tan sols 15 anys. Malgrat el marcador final, l’inici de partit va ser de molts nervis per a l’AEM, que sabia que amb la derrota del Collerenc davant del Pardinyes una victòria era molt important per fer un pas de gegant cap a l’ascens. El Sant Gabriel va començar el xoc pressionant molt bé, cosa que podria haver donat els seus fruits si no fos pel bon paper de Maria Subies a la porteria. Malgrat tot, el primer gol del partit va ser per a l’AEM i va arribar després d’una passada en profunditat que va recollir Pixu per avançar les seues. Malgrat el gol, l’AEM continuava patint per controlar el matx. Tot i així, en el minut 36 Barreira va col·locar el 2-0 convertint un córner en un espectacular gol olímpic. A més, un minut abans del descans, Pixu va completar el seu doblet sorprenent amb una potent vaselina des de la banda a la portera visitant.

Tot just reprendre’s el partit després del descans, Natàlia va marcar el 4-0 aprofitant una assistència de l’ahir omnipresent Pixu. El quart gol va deixar el Sant Gabriel enfonsat i en una altra jugada individual de Pixu, que la portera visitant no va aconseguir bloquejar bé, Natàlia va recollir el rebuig per marcar el 5-0. L’AEM, conscient que ja tenia el partit guanyat, es va relaxar i va encaixar llavors un gol que va deixar el marcador en 5-1.