TEMPS EXTRA CICLISME

Una Hivernal de primavera

Cervera acull l’XI Hivernal de Cervera, que va comptar amb la presència de Marc Màrquez, que va ser segon || Fins a 650 ciclistes van prendre la sortida en els tres recorreguts

La sortida en una plaça de la Universitat a vessar.

La sortida en una plaça de la Universitat a vessar.X. SANTESMASSES

Fins a 650 ciclistes, entre ells el pentacampió del món de Moto GP Marc Màrquez, que va ser segon en el recorregut de mitjana dificultat, van prendre part ahir en l’onzena edició de la Hivernal de Cervera, una marxa no competitiva organitzada per la Penya Ciclista, que va brindar un temps primaveral. La prova no va presentar grans desnivells ni dificultats. El recorregut Popular es va completar amb 26 quilòmetres i un desnivell de 500 metres. El circuit Strella, de mitjana dificultat, presentava un disseny més complex amb 45 quilòmetres i amb un desnivell de 800. En dones, la prova se la va adjudicar Núria Garcia, treballadora del CAP de Cervera. En homes el podi va ser per a tres cerverins. Mateu Figuerola va guanyar superant Marc Márquez i Joan Corominas. Finalment, en el circuit X-trem, amb una distància de 65 quilòmetres i un desnivell de 1.200 metres, es va adjudicar la prova en dones una altra ciclista local, Janette Solsona. En homes es van imposar Guillem Muñoz i Roger Argelaguer.