FUTBOL PRIMERA CATALANA

Amb la creu a casa

El Borges no pot amb el Rapitenca i ha d’acontentar-se amb un empat, aconseguit en el minut 80 amb un gol de Dani Pujol || Només ha lligat un triomf com a local

Dos jugadors del Borges intenten frenar-ne un altre del Rapitenca, ahir al Municipal.AMADO FORROLLA

No hi ha manera. El Borges tampoc va poder guanyar el Rapitenca (1-1) i continua sense no poder celebrar els tres punts al Municipal, on només ha aconseguit una victòria aquesta temporada. Els visitants es van avançar en el minut 67, però Dani Pujol va acabar donant un punt als de Manel Cazorla amb el seu gol en el minut 80.

Era un matx entre dos equips necessitats. El Borges amb ganes de trencar el seu malefici a casa i el Rapitenca per provar d’esgotar les poques opcions que li queden de salvar-se del descens. Va ser un duel travat i amb moltes pèrdues de pilota per part dels dos conjunts. La primera aproximació va ser tarragonina, però el xut de Pachu el va parar Xammar sense dificultats. Brayan, molt actiu tot el partit, va tirar una falta que va rebutjar la defensa lleidatana i, un minut després, Aitor va rematar fora un contraatac. La pilota anava d’un costat a l’altre sense passar per la zona de mitjos i les defenses s’imposaven als davanters.

En el minut 20, de nou Aitor va encarar la porteria i, quan semblava que es plantava sol davant de José, Mata li va treure la pilota. Tampoc Ricky aprofitaria una centrada d’Aitor i la rematada de cap sortia per sobre del travesser. El mateix Aitor també va estar a punt de superar la defensa rival en una jugada col·lectiva, i poc després, Xammar havia de sortir als peus de Forés, que no va poder disparar. Abans del descans, Torné, Aitor i Ñoño també van tenir la seua, aquest últim de falta directa, mentre que el Rapitenca va reclamar un penal sobre Brayan. Al cap de poc de reprendre’s el partit, Ricky va tenir la més clara, però el seu xut, després de superar un defensor, va tocar al pal. En el 64, una centrada d’Aitor no va trobar rematador i, tres minuts després, finalment van ser els tarragonins els que van inaugurar el marcador, al rematar Forés en planxa una centrada des de l’esquerra. Amb el 0-1, el Borges va continuar intentant-ho. Dos minuts després, Dani Pujol va rematar amb força des de la frontal, però José va rebutjar, per, poc després, blocar una xilena d’Eudald.

En el minut 80 va arribar el gol de l’empat. Dani Pujol va enviar un xut ras a porteria que José, aquesta vegada, no va poder aturar (1-1). En la recta final, els blancs van pressionar, però no van poder desequilibrar el marcador, per firmar un empat que no va deixar content cap dels dos.

L’entrenador del Borges, Manel Cazorla, va dir després del partit que “ens hi estàvem jugant molt i ens ha costat suor i sang empatar”. A més, va valorar positivament l’empat pels resultats d’altres camps.