EL MILLOREL PITJOR

Victòria del Mollerussa al camp del Viladecans

El Mollerussa s’imposa a domicili al líder de la categoria en un bon partit || Els de Josep Maria Turull segueixen lluitant per atansar-se al capdavant

Un jugador del Mollerussa controla i protegeix la pilota davant d’un defensa rival.ÁREA 11

El Mollerussa va sumar el segon triomf consecutiu i es va anotar tres punts importants al camp d’un Viladecans que no va jugar al seu nivell. En bona mesura va ser perquè l’equip dirigit per Josep Maria Turull va saber contenir l’empenta local a base d’una fèrria defensa, unida a un contraatac demolidor que va ser determinant per al marcador final. El Viladecans, conscient de la importància de lligar els tres punts per mantenir la distància amb el Manresa a la taula classificatòria, va saltar al camp amb l’única idea d’atacar i anotar gols a un Mollerussa que esgotava les opcions de seguir lluitant per l’ascens. Els del Baix Llobregat van tenir tres ocasions als primers minuts, en dos internades i una rematada de Peralta, que no van tenir conseqüències a l’electrònic. Els locals no van desistir en l’atac, però el Mollerussa, molt ben plantat a darrere, va tenir la millor arma en el contraatac, i en alguns va poder marcar.

Ja a la segona meitat, el Viladecans va intensificar la presència a l’àrea de Balagué. Peralta va estar a punt de marcar però el llançament a l’interior de l’àrea no va tenir premi. Ricky va disposar d’una altra bona oportunitat per als locals en una rematada de cap que va sortir vorejant el pal llarg de la porteria del Mollerussa. El tècnic local va introduir llavors els canvis amb què pretenia dotar de més pólvora l’equip, però no li va donar el resultat que buscava. Tanmateix, el Mollerussa va marcar a la primera ocasió clara que va tenir i Ricky va fer el 0-1 davant la passivitat defensiva del Viladecans. El gol del Mollerussa va suposar una autèntica gerra d’aigua freda per a un conjunt local que, a partir d’aleshores, va haver de llançar la resta per intentar salvar la compromesa situació que se li plantejava. Situació que es va complicar encara més per als locals al quedar-se en inferioritat numèrica per l’expulsió de Borja al minut 74.

Amb un jugador menys, el Viladecans es va bolcar en atac contra un Mollerussa que, conscient de la importància del gol, es va parapetar a la seua àrea, es va defensar amb ordre i va buscar el contraatac per fer el gest definitiu. Tanmateix, vuit minuts després, els del Pla d’Urgell també van perdre un home per l’expulsió, per doble groga, d’Édgar. Les forces es van equilibrar. De totes maneres, el Mollerussa va saber mantenir la calma i al minut 84 va aconseguir donar el cop de gràcia amb el 0-2 d’Álvaro. El Mollerussa, després d’aquest triomf, que suposa una dosi extra de moral, continua enganxat en la lluita per atansar-se als primers llocs de la classificació a falta de tan sols cinc jornades per al final del campionat.

“La clau ha estat el nostre treball defensiu“

Al finalitzar el partit, l’entrenador del Mollerussa, Josep Maria Turull, va dir: “Ha estat una victòria difícil en un partit disputat. La clau ha estat el nostre treball defensiu, perquè en aquest camp o defenses o pateixes molt.” També va explicar que: “a la primera part crec que hem dominat i hem disposat d’alguna ocasió per avançar-nos. No obstant, després del descans, ells han estat més intensos però en un córner hem aconseguit marcar i després hem decidit en un mà a mà”. Finalment, va afegir: “Ara a descansar i recuperar jugadors. Després prepararem el partit del Vilanova, que també serà difícil, amb la intenció de sumar tres punts més.”