FUTBOL COPA CATALUNYA FEMENINA

L’AEM reacciona i remunta amb una golejada a la recta final del partit

Les del Secà segueixen endavant a la Copa Catalunya.

Les del Secà segueixen endavant a la Copa Catalunya.SEGRE

L’AEM es va classificar per als quarts de final de la Copa Catalunya a l’imposar-se al camp de l’Igualada amb una remuntada que va acabar en golejada a la recta final del xoc, amb hat-trick de Pixu inclòs. Les de Roger Lamesa van protagonitzar una gran gesta a l’anar perdent per 3-1 al minut 72 i marcar cinc gols en un quart d’hora.

La clau va ser el canvi de mentalitat de l’equip al descans, al qual es va arribar amb 1-0. Encara que l’Igualada va anotar el segon gol, Vesela va retallar distàncies de seguida. El 3-1 local al 72 condemnava l’AEM, però aleshores va començar la pluja de gols i, amb això, la gesta.

El pròxim rival sortirà del partit entre el Palau Tordera i el Llerona, tots dos de Primera Catalana, amb la qual cosa, previsiblement, l’AEM serà a la final a quatre per segona vegada consecutiva.