Asensio pateix una greu lesió en l'empat del Madrid contra l'Arsenal

Asensio va ser retirat del terreny de joc en llitera.

Asensio va ser retirat del terreny de joc en llitera.EFE/ERIK S. LESSER

Després d’anar dos gols a sota en el marcador, el Madrid va empatar amb l’Arsenal, gràcies a un gol de Bale, que va tornar a vestir-se de curt després de la polèmica protagonitzada aquesta setmana, i a una exhibició d’Asensio, que després va patir una greu lesió. El jugador es perdrà més de la meitat de la temporada al trencar-se el lligament creuat del genoll esquerre i el menisc extern, per la qual cosa serà intervingut quirúrgicament en els propers dies. Asensio havia sigut un dels protagonistes de la millora del conjunt madridista a la segona part, en què havia entrat al costat de Bale. El gal·lès sí que va tenir minuts en aquesta ocasió i fins i tot va anotar l’1-2, gol pel qual ni tan sols va somriure, prova del seu estat d’ànim. Poc després del gol, un fort xut d’Asensio, aquesta vegada des de l’àrea, va donar el 2-2 definitiu a l’equip, que no va ocultar que encara és lluny de la millor forma, sobretot darrere, on no acaba de ser fiable, amb diverses proves de Zidane.